Γεράσιμος Κάντας: «Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος»

Χρήστος Λιάπης21 Σεπτεμβρίου 2024

 Η είσοδος στη δεύτερη εκατονταετία στην ιστορία του συλλόγου βρίσκει την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μία σταθερή προσπάθεια να προσεγγίσει τις παλαιότερες ένδοξες μέρες του παρελθόντος.

Ο προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γεράσιμος Κάντας κάνει αναφορά στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στους στόχους που έχει θέσει τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της  Β' κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Αναλυτικά:

 «Έχοντας την ευθύνη της ομάδας είμαι πεπεισμένος πως με την Βοήθεια Του Θεού θα καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας και να την οδηγήσουμε στην επόμενη κατηγορία.

 Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο, στον οποίο οι περισσότερες από τις μισές ομάδες έχουν εκδηλώσει πρωταγωνιστικές βλέψεις κάτι που φανερώνει πως θα παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια με ιδιαίτερο ανταγωνισμό και αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

 Από την πλευράς μας πατώντας στις ισχυρές βάσεις που έχουν τοποθετηθεί από τους προηγούμενους προπονητές της ομάδας κύριους Σπηλιωτάκη και Σαμαλέκη προσπαθούμε να προσθέσουμε νέες ιδέες που θα μας οδηγήσουν σε μία ισορροπία μεταξύ καλού ποδοσφαίρου και αποτελεσμάτων.

 Βλέποντας την σπίθα στα μάτια των παικτών μου θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αγωνιστική πρόκληση που θα συναντήσουμε ταπεινά με σεβασμό στον αντίπαλο, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.