Γεωργούσης: «Δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν, υπερπαίκτης ο Μόντσου»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Εθνικός από τον Άρη στο Κύπελλο και τους στόχους της ομάδας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Μόντσου Ροντρίγκεθ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα δουλεμένη που στήθηκε με μοναδικό στόχο να πάρουμε την άνοδο στη Super League 2. Πέρυσι, τερματίσαμε στη δεύτερη θέση και περιμέναμε μήπως γίνει κάτι γιατί στην Ελλάδα είσαι και ανά πάσα στιγμή όλα αλλάζουν.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, δείξαμε ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι του Άρη, δεν κλειστήκαμε πίσω γιατί η φιλοσοφία μας σε κάθε ματς είναι να παίζουμε επιθετικά και για τη νίκη. Όμως πέσαμε πάνω στον Κουέστα, ο οποίος παρά το λάθος του στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε στη συνέχεια το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι. 

Όταν είδαμε ότι ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό και ακούσαμε και την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί απέναντι μας, χιουμοριστικά λέγαμε στα αποδυτήρια ότι υπάρχει ένας...φόβος αλλά στον αγωνιστικό χώρο αυτό δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα».

Για τους στόχους του Εθνικού:

«Τα φαβορί κρίνονται στο γήπεδο. Στόχος όλων στην ομάδα είναι να πάρουμε φέτος την άνοδο στη Super League 2 και στη συνέχεια να φέρουμε τον Εθνικό στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που του αρμόζει να βρίσκεται γιατί μιλάμε για ένα ιστορικό σωματείο. Οι άνθρωποι του Εθνικού δεν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και άπαντες στο σύλογο έχουν μία νοοτροπία διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα».

Ποιον παίκτη του Άρη ξεχώρισες από το χθεσινό παιχνίδι:

«Μέχρι να μπει ο Μόντσου δεν είχαμε χάσει μονομαχία. Όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο καταλάβαμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν υπερπαίκτη που φαίνεται από τι ποδόσφαιρο έρχεται στη χώρα μας».

Τι πιστεύεις θα γίνει στα δύο μεγάλα ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League 1:

«Στο ντέρμπι της Τούμπας προβλέπω ισοπαλία, ενώ στο αθηναϊκό ντέρμπι βλέπω νίκη της ΑΕΚ λόγω έδρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.