Γεωργόπουλος: «Τζολάκης και Μανδάς το μέλλον της Εθνικής - Πώς κλήθηκε στην Παίδων»

Metrosport Team20 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Γεωργόπουλος, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ο οποίος με τις επεμβάσεις του έστειλε τον Ολυμπιακό στους «4» του Conference League , καθώς ήταν αυτός που τον είχε καλέσει για πρώτη φορά στην Εθνική Παίδων σε ηλικία 15 και 13 ημερών.

Αρχικά για τις αποκρούσεις του στα πέναλτι: «Τα πέναλτι είναι ικανότητα, δεν είναι τυχαίο γεγονός. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον οποίο κάλεσα όταν ήταν στην Κ15 του Πλατανιά και ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα σε επίπεδο παίδων. Μαζί με τον Μανδά αποτελεί τους επόμενους δύο τερματοφύλακες της Εθνικής Ελλάδος».

Προσθέτοντας: «Ήταν καλός με τα πόδια με τρομερή ηρεμία και πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία προέρχονται από την οικογένεια του, μάλιστα είναι ένα παιδί το οποίο είναι σπουδαγμένο».

Ενώ για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δύο κουρασμένες ομάδες σε ένα ντέρμπι, η μία με τη χαρά και η άλλη με τη λύπη αλλά δεν νομίζω ότι χωράνε προγνωστικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.