Γεωργόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, δικαιολογώ τον Λουτσέσκου»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και την Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Γεωργόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και στα νέα παιδιά που έρχονται στην Εθνική Ελλάδας.

«Η βαθμολογία αποτυπώνει την εικόνα των ομάδων στο γήπεδο, ειδικά οι τέσσερις πρώτες, με την κάθε ομάδα να δείχνει τα καλά και κακά χαρακτηριστικά της. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω λόγω ειδικών συνθηκών, αλλά πιστεύω θα βρει το δρόμο του», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Γεωργόπουλος.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τα πατήματά του, ειδικά αμυντικά, μετά την αποχώρηση του Κουλιεράκη. Στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει πρόβλημα και είναι αίνιγμα η συνεισφορά των φορ στην επίτευξη των γκολ. Πέρυσι έβαλε πολλά γκολ, χωρίς τα φορ να βοηθήσουν αλλά ο Λουτσέσκου έχει δικό του σκεπτικό, γιατί οι φορ δεν είναι μόνο για να σκοράρουν. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Δικαιολογώ τον Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του, ότι χρειάζεται χρόνο, για να εντάξει τους νέους παίκτες στην ομάδα.

Με ενθουσιάζει ο Καμαρά, είναι ένας παίκτης με πολλά χαρακτηριστικά, με πολλά τρεξίματα, είναι πολύτιμος. Ο Τσάλοφ δείχνει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη, στηρίζεται στην ομοιογένεια, ειδικά στην τριάδα που αγωνίζεται πίσω από τον φορ, στους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλοί καλοί παίκτες. Ο Μουζακίτης είναι σπουδαίος παίκτης, όπως ο Κωνσταντέλιας, αλλά χρειάζεται χρόνος, γιατί η φανέλα της Εθνικής είναι βαριά, αλλά πιθανόν ο Μουζακίτης να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, γιατί εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του κάθε παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.