Γεωργόπουλος: «Ο Μιχαηλίδης είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Κουλιεράκη-Τεχνικά είναι καλύτερος»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, σχολιάζοντας την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Μάντζιος στον αέρα του Metropolis, πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει γράψει στο μπλοκάκι του το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είναι σημαντικό αυτό για τον Μιχαηλίδη, που είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός.

 Έχει λογική αυτή η σκέψη του προπονητή, γιατί είναι αριστεροπόδαρος και στην Εθνική υπάρχει μόνο ο Κουλιεράκης. Βέβαια ο Μιχαηλίδης πέρασε τον χιαστό του, όμως τώρα είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Κουλιεράκη στην εντεκάδα του ΠΑΟΚ, να βγει στην επιφάνεια και γιατί όχι να διεκδικήσει και την θέση του στην Εθνική ομάδα.

 Πλέον είναι καλά ο Γιάννης, θα είναι βασικός στέλεχος του ΠΑΟΚ στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία, ξέρει τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Και επαναλαμβάνω, είναι σημαντικό και το ότι είναι αριστεροπόδαρος».

Για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχουν οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης: «Είναι δύο πολύ καλοί αμυντικοί, διαφορετικοί λόγω σωματοδομής, με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι κάποιους πόντους καλύτερος όσον αφορά την τεχνική του, σε σχέση με τον Κουλιεράκη. Και οι δύο είναι αξιόλογοι. Ο Κουλιεράκης είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, και οι δυο έχουν την μακριά διαγώνια πάσα με καλές προωθήσεις. Μόνο η σωματοδομή τους αλλάζει, όμως ο καθένας έχει την δική του προοπτική».

Τέλος, για το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στην Τούμπα για να τον παρακολουθήσει από κοντά: «Πιστεύω πως έχει την εμπειρία, δεν πρέπει να έχεθ τρακ. Είναι τιμή του που έρχεται ο προπονητής για αυτόν. Νομίζω πως στις επόμενες κλήσεις θα είναι. 

Πολύ σωστά σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει να έχει δυο παίκτες σε κάθε θέση. Αυτή τη στιγμή είναι δύο πύργοι στην άμυνα, ο Κουλιεράκης και ο Μαυροπάνος,  και νομίζω πως είναι όλα καλά στην Εθνική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.