Γεωργόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Η πρόκληση στα πόδια του. Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι με τη Μάλμε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό το οφείλει στην ομοιογένεια, που διαθέτει, διότι παίζει με την ίδια ενδεκάδα που πήρε το πρωτάθλημα και σιγά-σιγά ενσωματώνονται και οι καινούργιοι παίκτες».

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση: «Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην πρόκριση. Βέβαια, χρειάζεται προσοχή διότι οι σκανδιναβικές ομάδες είναι επικίνδυνες και απρόοπτες».

Εάν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες της Μάλμε να επηρεαστούν από το κλίμα και τον κόσμο της Τούμπας: «Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα περάσει. Τα παιχνίδια αυτά χρειάζονται υπομονή και έτσι θα έρθει η πρόκριση».

Για το ποιος είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ματς με τη Μάλμε: «Νομίζω ότι οι μεσοεπιθετικοί παίζουν σημαντικό ρόλο (Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ), ωστόσο και οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Για το αν μπορούν όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Ευχή όλων μας είναι να το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο με τις ευρωπαϊκές προκρίσεις. Προσωπικά με εντυπωσιάζει αρνητικά η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και έχει αυτές τις μεταπτώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.