Γεωργόπουλος: «Θυσιάζεται για την ομάδα ο Θυμιάνης, φοβερός μαχητής ο Καμαρά»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Θυμιάνη, την μεταγραφή του Καμαρά στον ΠΑΟΚ και την παραμονή του Κωνσταντέλια στην Τούμπα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Θυμιάνη και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Πολύ χαίρομαι για τον Θυμιάνη γιατί είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του όταν ήταν 16 χρονών και αγωνιζόταν τότε στην Ξάνθη και εμείς τον είχαμε καλέσει στην Εθνική Παίδων. Ο Θυμιάνης έχει το μυαλό του στο κεφάλι και είναι καθαρά παίκτης της ομάδας και του προπονητή. Έχει το προνόμιο να παίζει σε πολλές θέσεις και όπου τον έχει ανάγκη η ομάδα. Όποιος παίκτης μπορεί να παίξει πάνω από μία θέση είναι πολύτιμος για μία ομάδα. Ο Θυμιάνης έπαιξε στην πρώτη κατηγορία με την Ξάνθη, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία και τώρα κέρδισε ένα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ όπου με καλύτερους συμπαίκτες θα γίνει και αυτός ακόμα καλύτερος. Μιλάμε για ένα παιδί που αγαπάει το ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του. Το κυριότερο είναι ότι θυσιάζεται για την ομάδα. Είναι καλός και στις στατικές φάσεις και το είδαμε φέτος στον Πανσερραϊκό. Εγώ κάποια στιγμή στην Εθνική Παίδων χρειάστηκε να τον χρησιμοποιήσω κι ως αριστερό μπακ. Είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ'»

Για την έλευση του Καμαρά στην Τούμπα: «Τον ξέρει όλη η Ελλάδα λόγω των μεγάλων εμφανίσεων που έκανε με τον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης άξονα μπορεί να αγωνιστεί ως 6άρι και ως 8άρι κι αν χρειαστεί ακόμα και ως 10άρι. Ο Μαντί είναι φοβερός μαχητής, είναι καλός με την μπάλα και ο Λουτσέσκου έχει την τύχη να έχει τόσους παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά στον άξονα κι αυτό είναι μόνο ευχάριστο για τον ίδιο».

Για την παραμονή του Κωνσταντέλια παρά το πρέσινγκ της Σάλτσμπουργκ: «Μπράβο στον Λουτσέσκου που έβαλε στο παιχνίδι του Κωνσταντέλια και το αμυντικό κομμάτι. Έτσι είναι το σύχρονο ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο τα λεφτά που έδινε η Σάλτσμπουργκ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Πέρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στο Πρωτάθλημα μας. Οι καλύτεροι έμποροι είναι οι Πορτογάλοι, αλλά δεν έχουν Κωνσταντέλια. Με την παραμονή του στην Τούμπα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί κι έναν σέντερ φορ αξίας. Κάθε καλός παίκτης χωράει σε κάθε ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.