Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Επόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή που έχει προκαλέσει σάλο...

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει και από μέλος του αφού ο ανεξάρτητος βουλευτής επιμένει στις προγραφές δικαστών, δημοσιογράφων και δημόσιων λειτουργών. 

Την ίδια ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του αποκάλεσε την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για τους δικαστές και τους δημοσιογράφους «τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια», επισημαίνοντας: 

«Πώς τα φέρνει η ζωή. Πριν από 1,5 χρόνο όταν ο Παύλος Πολάκης έκανε αυτή την τρομοκρατική, συκοφαντική και απαίσια ανάρτηση για τους Δικαστές και τους Δημοσιογράφους, οι εκπρόσωποι του Σύριζα στα ΜΜΕ απολογούντο και ο Αλέξης Τσίπρας τον παρέπεμψε για διαγραφή. 

Μετά από μία εσωτερική διαχείριση τότε, «έστειλε» μία επιστολή «συγγνώμης» και έτσι κατέβηκε στις Εκλογές και είναι σήμερα βουλευτής. Τώρα την ανεβάζει πάλι με θράσος, αντιλαμβανόμενος ότι μετά την μισή και υποκριτική «διαγραφή» του από την ΚΟ, είναι πλέον ισχυρότερος από ποτέ. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι ο επόμενος Αρχηγός του Σύριζα και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ήδη παρελθόν και δεν το ξέρει…».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.