Γεωργιάδης: «Η λέξη υπομονή δεν είναι εύκολη στα αυτιά των φίλων του Ηρακλή»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο προπονητής του Καμπανιακού, Κώστας Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Καμπανιακός, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της ανόδου ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η Βόρεια Ελλάδα είναι το σπίτι μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι κοντά στους οικείους μου. Ο Καμπανιακός τα τελευταία χρόνια είναι μια δύναμη της δυτικής Θεσσαλονίκης, αποκτά όλο και μεγαλύτερη αίγλη, ταπεινά και προσγειωμένα. 

Είναι μια διαφορετική δομή ομάδας, σε σχέση με τις ομάδες που είχα τα προηγούμενα χρόνια. Προσφέρεται μια ηρεμία, αλλά ταυτόχρονα και ένα εσωτερικό κίνητρο, που έχουμε εμείς οι ίδιοι. Ο φετινός μας στόχος είναι καθιερώσουμε την ομάδα, προσφέροντας περισσότερη αίγλη στην ομάδας μας».

Για τη μάχη της ανόδου ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ: «Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες στον όμιλό μας, αλλά ο Ηρακλής και η ΑΕΛ έχουν τον πρώτο λόγο και θα δώσουν μια μάχη για την άνοδο. Η Λάρισα έχει μια δομή ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο και ξεκινάει από μια διαφορετική αφετηρία.

Ο Ηρακλής κάνει μια νέα αρχή, με νέα διοίκηση, με νέο προπονητή και νέους παίκτες. Αυτό ίσως να χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω και γνωρίζω εκ των έσω ότι η λέξη υπομονή δεν είναι εύκολη στα αυτιά των φιλάθλων του Ηρακλή. Η αφετηρία δεν είναι εύκολη. 

Σίγουρα θα γίνει μια σπουδαία μάχη, δύο μεγάλων ομάδων, που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πρώτη κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.