Γεωργιάδης: «Αρσενικό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ-Ηρακλής και ΑΕΛ αξίζουν να είναι στη Super League 1»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2024

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόκληση του Καμπανιακού, την «μάχη» Ηρακλή-ΑΕΛ για την άνοδο και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Τσαλόφ, που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και την προσαρμογή των Ρώσων παικτών: «Δεν είχα την τύχη να δουλέψω με κάποιον Ρώσο προπονητή ή παίκτη, αλλά η προσαρμογή είναι σημαντική για την επιλογή ενός παίκτη γιατί πιέζει και ο χρόνος. Ο ΠΑΟΚ έχει το κατάλληλο τμήμα σκάουτινγκ για να διαλέξει. Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα προσελκύσει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο υπογράμμισε: «Ολοκληρώσαμε μία επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα και ο Πανιώνιος βρίσκεται ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τέσσερα χρόνια. Απόλαυσα την χρονιά, μου έφερε πολλά όμορφα συναισθήματα με τους παίκτες, χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήρθε ένας καινούργιος επενδυτής που εμπιστεύεται τον κ. Νικοπολίδη και εύχομαι τόσο στον Αντώνη, όσο και στον Πανιώνιο να πετύχουν μεγάλα πράγματα. Ο Πανιώνιος ταλαιπωρείται από πολλά λάθη που έγιναν σε κατηγορίες που δεν του αρμόζουν».

Για την πρόκληση του Καμπιανιακού τόνισε: «Είναι μία νέα πρόκληση. Επιστρέφω στη Β. Ελλάδα. Εδώ και χρόνια ο Καμπανιακός κάνει τεράστια προσπάθεια στις επαγγελματικές κατηγορίες και είναι μια από τις λίγες επαγγελματικές ομάδες στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο με σοβαρότητα και να δώσουμε ένα στίγμα. Ο Καμπανιακός είναι μία ομάδα που δεν έχει την πίεση που έχουν άλλες, όπως ο Ηρακλής και η ΑΕΛ και αυτό μας δίνει το αβαντάζ να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και ο Ηρακλής και η ΑΕΛ είναι ιστορικές ομάδες. Είχα την χαρά να ζήσω από μέσα τον Ηρακλή και θέλω να πω ότι θα διεκδικήσουν αυτόν τον στόχο. Αξίζουν να είναι στη Super League 1. Οι υπόλοιπες θα είναι ανταγωνιστικές και ελπίζουμε οι αντίπαλοι να δυσκολεύονται».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ πήρε δικαιότατα τον τίτλο. Ήταν ένα αντρικό, αρσενικό πρωτάθλημα. Ευελπιστώ να δούμε ένα παρόμοιο, ανταγωνιστικό και του χρόνου και γιατί όχι ακόμη καλύτερο. Οφείλουμε αυτό το προϊόν να το αναβαθμίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.