Γενικός γραμματέας Εθνικού Πυλαίας: «Ελπίζουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος να συγκεντρώσουμε υλικά»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε  ο  γενικός γραμματέας και υπεύθυνος ακαδημιών του Εθνικού Πυλαίας Λευτέρης Κασίδης, ο οποίος μίλησε για τα τουρνουά που θα γίνουν την Κυριακή 20/11 στο ΔΑΚ Πυλαίας (στο γήπεδο χόρτου και στο Μουσικό Σχολείο στο κλειστό γυμναστήριο) στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί η μέγιστη ανθρωπιστική βοήθεια για το ορφανοτροφείο θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» που εδρεύει στο Πανόραμα και για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στην περιοχή Φιλύρου.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

«Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, γίνεται μια προσπάθεια για συγκέντρωση υλικών για τα δύο ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο κόσμος στον δύσκολο σκοπό που έχουμε μπροστά μας. Είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα, έχουμε μαζέψει ήδη αρκετά τρόφιμα και απορρυπαντικά, χρειάζεται ό,τιδήποτε για να ζήσει ένας άνθρωπος, μας έχουν βοηθήσει άνθρωποι για να μπει θέρμανση στα παιδιά, εσείς είστε χορηγός επικοινωνίας, μας βοήθησε και η Περιφέρεια μέσω του Αγγελου Χαριστέα.

Εμείς από τη νέα χρονιά θα προσφέρουμε τη συνδρομή στην ομάδα μας δωρεάν, γιατί υπάρχουν παιδάκια που δεν μπορούμε πληρώσουν ούτε αυτά. Στο γήπεδο Καραμπουρνιώτη μαζεύονται τα υλικά που χρειάζονται.

Εμείς θα είμαστε στο ΔΑΚ Πυλαίας τις 9.30 το πρωί, άνθρωποι του συλλόγου και εθελοντές, και αν κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει τα πράγματα, τότε εμείς θα κάνουμε τη μεταφορά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.