Γενηδουνιάς - Αφρουδάκης: «Όχι δάκρυα για την Εθνική, το χρυσό θα έρθει»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2023

Περήφανοι και αισιόδοξοι ότι το χρυσό θα έρθει εμφανίστηκαν ο Γιωργος Αφρουδάκης και ο Ντίνος Γενηδουνιάς μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που έγινε στην Ιαπωνία. 

Ο παίκτης της γαλανόλευκης έκανε ενα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά το χρυσό χάθηκε για τη γαλανόλευκη στα πέναλτι. Ωστόσο, έδειξε έτοιμος για βελτίωση και νέες επιτυχίες: «Δεν έχω λόγια αυτή την στιγμή, είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, πολύ αισιόδοξος, ονειρευόμαστε όλοι ένα χρυσό μπορεί να μην έρθει φέτος, μπορεί να μην έρθει του χρόνου, αλλά κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε». 

Αισιόδοξος ότι το μέλλον ανήκει στην Εθνική εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης τονίζοντας ότι το χρυσο που δεν ήρθε σήμερα, θα έρθει σε μια από τις επόμενες διοργανώσεις: 

«Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στο 50-50. Ήμασταν άτυχοι, χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος μέσα από τα χέρια μας. Δεν χρειάζεται δάκρυα για αυτή την ομάδα, έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια τα παιδιά όλη τη χρονιά και όσοι βρέθηκαν στην Ιαπωνία όπως και οι προπονητές μας. Το μέλλον μας ανήκει, μένει το επόμενο βήμα για να χαρούμε ένα χρυσό. Μας κρατάει καλύτερα πράγματα το μέλλον. Πάμε να πάρουμε στις επόμενες διοργανώσεις αυτό που δεν πήραμε σήμερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.