Γεμίζουν Έλληνες οπαδούς οι πτήσεις προς Γερμανία: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παίζουν την ίδια μέρα!

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2023

Πολλές φορές εγχώρια έχει προκύψει πρόβλημα με την ταυτόχρονη διεξαγωγή αγώνων ελληνικών ομάδων στην ίδια πόλη, όμως αυτή τη φορά η Ευρώπη τους «χωράει» όλους. Και μάλιστα στα πλαίσια δύο διαφορετικών διοργανώσεων.

Ο λόγος γίνεται για την Γερμανία, το Europa και το Conference League, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που όλοι μαζί εμπλέκονται σε μια περίεργη «σύμπτωση». Και αυτό γιατί θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στην ίδια χώρα την ίδια μέρα για την 5η αγωνιστική της εκάστοτε διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν από τη Φράιμπουργκ, στην ομώνυμη πόλη, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19:45 (Ελλάδος) στο «Europa-Park Stadion» ενώ την ίδια ημέρα αλλά στις 22:00, η Άιντραχτ θα υποδεχθεί τους «ασπρόμαυρους» στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης.

Περίπου 270 χλμ χωρίζουν τις δύο πόλεις που θα γεμίσουν από χιλιάδες φιλάθλους των δύο ομάδων, δεδομένου και του έντονου ελληνικού στοιχείου που υπάρχει στη Γερμανία, πλην των ταξιδιωτών από τη χώρα μας για τα δύο σπουδαία παιχνίδια, γεγονός που δεδομένα θα κρατήσει σε εγρήγορση τις αρχές προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.