Γεμάτη αστέρες η αποστολή της Γαλλίας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα – Μέσα ο Ζαΐρ-Εμερί

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2023

Πλήρης και απαστράπτουσα είναι η αποστολή των «τρικολόρ» η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ντιντιέ Ντεσάν. Με τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας να συμπεριλαμβάνει τον 17χρονο στις κλήσεις για τις αναμετρήσεις με το Γιβραλτάρ (18/11) εντός και με την Ελλάδα (21/11) εκτός για τα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Euro.

Αυτή φυσικά είναι και η πρώτη φορά που καλείται ο νεαρός παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν στην Εθνική ανδρών της Γαλλίας, ωστόσο ο Νταγιό Ουπαμεκανό και ο Ζιλ Κουντέ έμειναν εκτός λίστας.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Αλφόνσο Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς), Τζόναθαν Κλάους (Μαρσέιγ), Λούκας Ερναντέζ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ιμπραχίμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Ζαν Κλερ Τολιμπό (Νις), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν), Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιουσούφ Φοφάνα (Μονακό), Μπουμπακάρ Καμαρά (Άστον Βίλα), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραντάλ Κολό Μουάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Τουράμ (Ίντερ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.