«Γέφυρα» αλληλεγγύης για βετεράνους ποδοσφαιριστές το σπίτι του ποδοσφαιριστή

Χρήστος Λιάπης21 Ιουνίου 2024

Προχωρά η δηµιουργία του κέντρου φιλοξενίας βετεράνων ποδοσφαιριστών βόρειας Ελλάδας µε την επωνυµία «ανθρώπινη αλληλεγγύη».

Στο κέντρο φιλοξενίας θα µπορούν να µένουν για όσο διάστηµα χρειαστεί, βετεράνοι ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη. Θα τους παρέχεται διαµονή, διατροφή και ιατροφαρµακευτική περίθαλψη. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Ανδρέας Σταυρίδης, αντιπρόεδρος: Γιώργος Κεμπάπης, γενικός γραμματέας: Ι Δαλαμπίρας, ταμίας: Χρήστος Μοσχόπουλος, μέλος: Αλέκος Στολτίδης. 

Ο Ανδρέας Σταυρίδης για αυτή την πρωτοβουλία ανέφερε: «Μας παραχώρησε η δήμαρχος δήμου ΔΕΛΤΑ Γερακίνα Μπισμπινά έναν χώρο όπου θα κάνουμε τα πρώτα οχτώ με δέκα στούντιο (θα διαμένουν τρία άτομα σε κάθε στούντιο) και τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε. Οι χώροι θα είναι έτοιμοι σε τέσσερις με πέντε μήνες. Θα μπορούν να μείνουν όσοι έχουν διατελέσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αποδεδειγμένα πληρούν τις προϋποθέσεις. 

Τα άτομα θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να αλλάζουν». Υπάρχουν άτομα που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μείνουν σε αυτούς τους χώρους φιλοξενίας; «Μακάρι να είχαμε όλο τον δήμο ΔΕΛΤΑ για να τους φιλοξενήσουμε».

Ο Νίκος Καλτσίδης (πρόεδρος επιτροπής αγώνων) είπε: «Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μαζί με τους ποδοσφαιριστές και πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως οι Φάνης Παπάς (βουλευτής και φίλος του συλλόγου), Βεργίδης αντιπεριφερειάρχης, Στέφ. Παραστατίδης, Τονικίδης Παύλος, Μηνάς Παπαδόπουλος, και εκπρόσωποι βετεράνων από όλες τις πόλεις Βέροια, Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Κοζάνη Γιαννιτσά, όπως οι Βάβαλης, Ασλανίδης και άλλοι. 

Ηταν η τελευταία συγκέντρωση που κάναμε προκειμένου να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για τον σκοπό του συλλόγου αλλά και να συνδράμουμε με ένα λιθαράκι για τον παλιό παίκτη του Αρη, του Κιλκισιακού και του Αγροτικού Αστέρα Κυριάκου (Λιάκου) Αντωνιάδη. Για την ενίσχυση του θα γίνει φιλικός αγώνας στις 26 του μηνός στο Κιλκίς παικτών ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή, Καλαμαριάς με τους παλαίμαχους Θεσσαλονίκης». 

Να αναφέρουμε ότι η συγκέντρωση έγινε στο νεόδμητο κατάστημα εστίασης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κεμπάπη στο Κιλκίς, ενώ παραβρέθηκε και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου Αΐδινίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.