Gazzetta dello Sport για Μαρινάκη: «Tον αποκαλούν Έλληνα Μπερλουσκόνι»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Την τιμητική του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Conference League, με τα ξένα μέσα να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους Πειραιώτες ενώ η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, έχει αφιερώσει το κύριο θέμα της στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού , Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Tον αποκαλούν Έλληνα Μπερλουσκόνι, παρόλο που ο ίδιος έχει επανειλημμένα απορρίψει τον παραλληλισμό. 'Τον σέβομαι, αλλά εγώ είμαι ο Μαρινάκης και είμαι από τον Πειραιά'. Ίσως, αλλά αν κρίνουμε από τις αντίστοιχες βιογραφίες τους, υπάρχουν πολλά σημεία επαφής μεταξύ των δύο: από την επιχειρηματική επιτυχία μέχρι τη θεαματική ένταξή τους στην ποδοσφαιρική αγορά, από την αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης μέχρι την κάθοδο στην πολιτική.

Για να μην αναφέρουμε το πάθος για τη μουσική και τις 'σταυροφορίες' κατά της δικαιοσύνης. Εν ολίγοις, ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν μοιάζει με τον Μπερλουσκόνι, αλλά η βιογραφία του προέδρου του Ολυμπιακού μοιάζει να εμπνέεται ελεύθερα από εκείνη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Ενδεχόμενος θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό της Τετάρτης με την Φιορεντίνα θα εκτοξεύσει την πειραϊκή ομάδα, αλλά και τον ίδιο τοιν πρόεδρό της στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.