Γαβριηλίδης (Αρης Καβαλαρίου): «Να ξαναστήσουμε την ομάδα από την αρχή»

Χρήστος Λιάπης17 Ιουλίου 2024


Επιστρέφει στα ανδρικά Πρωταθλήματα μετά από ένα χρόνο ο Αρης Καβαλαρίου

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γαβριηλίδης για τη νέα χρονιά και τους στόχους του συγκροτήματος του Καβαλαρίου στο Πρωτάθλημα  της ΕΠΣ Μακεδονίας επισήμανε:

«Πάμε να ξαναστήσουμε την ομάδα από την αρχή με παιδιά του χωριού και δύο τρεις προσθήκες. Θα έχουμε 14 παίκτες από το χωριό που έπαιζαν πρόπερσι πριν σταματήσουμε». Πως βλέπετε το νέο Πρωτάθλημα; «Θα υπάρχουν τρεις τέσσερις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν ενώ δική μας επιδίωξη θα είναι μια καλή πορεία. Στην ουσία ξεκινάμε από το μηδέν και ότι καλύτερο πετύχουμε. Η ακαδημία δεν σταμάτησε καθόλου και συνεχίζει κανονικά. Οσον αφορά τη διοίκηση οι περισσότεροι είναι παλαιοί παίκτες της ομάδας».

Παρατηρείται το φαινόμενο πολλές ομάδες να αποσύρονται. Για ποιο λόγο; «Είναι δύσκολο να βρεις χρόνο, ενώ υπάρχει και το οικονομικό και τα άτομα που θα πρέπει να ασχοληθούν. Δεν είμαστε σαν τη Θεσσαλονίκη να βρίσκουμε πόρους, άτομα και λεφτά. Όταν έχεις 25 παίκτες ξένους δεν βγαίνει. Αν δεν έχεις άτομα από το χωριό είναι πολύ δύσκολο».

Με ανακοίνωση της η ομάδα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της για επιστροφή στην ενεργό δράση στα ανδρικά Πρωταθλήματα ανέφερε: «Η νέα διοίκηση αποτελείται από άτομα με πάθος για το ποδόσφαιρο, αποφασισμένα να οδηγήσουν την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες. Κύρια προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη των νέων ταλέντων, η προώθηση του αθλητικού πνεύματος και η δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Με ιδιαίτερη περηφάνια παρουσιάζουμε το ανανεωμένο μας σήμα, που απεικονίζει έναν καβαλάρη, σύμβολο που συνδέεται άμεσα με την ιστορία και την ταυτότητα του χωριού μας, Καβαλάρι. Το νέο σήμα αντικατοπτρίζει τη φρεσκάδα, την ανανέωση και την ιστορία της ομάδας μας. Με σεβασμό στο παρελθόν αλλά με βλέμμα στο μέλλον, το νέο λογότυπο αποτελεί σύμβολο της νέας μας εποχής και της δυναμικής μας πορείας προς την κορυφή. Σας καλούμε όλους να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια και να σταθείτε δίπλα μας όπως πάντα. Οι αγώνες, οι προπονήσεις και οι εκδηλώσεις μας θα είναι μια γιορτή για όλους και κάθε σας συμμετοχή και υποστήριξη είναι πολύτιμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.