Γαμπρός αποκάλυψε στον γάμο του ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο του-Πώς την εκδικήθηκε

Metrosport Team21 Ιουλίου 2023

Μία απρόσμενη αντίδραση είχε ένας άντρας στον γάμο του όταν έμαθε ότι η νύφη τον απάτησε με τον κουμπάρο τους λίγο πριν το ζευγάρι ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το βρετανικό podcast «The Unfiltered Bride», που μεταδίδουν δύο wedding planners, ο γαμπρός αποφάσισε να μην ακυρώσει το γάμο αλλά ετοίμασε ένα άλλο είδος εκδίκησης.

Αντίθετα, ο γάμος κύλησε ομαλότατα τουλάχιστον στην αρχή του. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους και βέρες και ήταν η ώρα που μέλη της οικογένειας θα έβγαζαν σύντομους λόγους μπροστά στους καλεσμένους. Το «κλου» της βραδιάς ήταν όταν πήρε το μικρόφωνο ο γαμπρός.

«Τώρα θα πάρετε στα χέρια σας κάποιους φακέλους, ανοίξτε τους αμέσως, αν μπορείτε. Ναι, είναι φωτογραφίες της νύφης που γ****ται με τον κουμπάρο, οπότε πρέπει να φύγω» δήλωσε ο απατημένος νιόπαντρος σύζυγος.

Αμέσως μετά πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, που συμμετείχε στο πλάνο της εκδίκησης, αφήνοντας σύξυλους τη νύφη και τη δική της οικογένεια. Μάλιστα, αφού η οικογένεια του γαμπρού έφυγε, η οικογένεια της νύφης έπρεπε μετά να καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου. Φυσικά, το όλο περιστατικό προκάλεσε το εύλογο ερώτημα: Γιατί ο γαμπρός έφτασε σε σημείο να παντρευτεί τη νύφη, αφού είχε αποφασίσει αμέσως μετά να χωρίσει;

Δείτε το σχετικό podcast:

@the.unfiltered.bride Karma is a b*tch 😲 #bridepodcast #theunfilteredbride #weddingtok #toptipswedding #wifey #celebranttips #bridechat #podcastclips #weddingadvice #weddingsoftiktok #bridesmaids #bridaldilemmas ♬ original sound - the.unfiltered.bride

Πληροφορίες: Marie Claire

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.