Γαμπρός ανακάλυψε ότι η νύφη ήταν άντρας 12 μέρες μετά τον γάμο τους

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Ένας νεόνυμφος από την Ινδονησία ανακάλυψε ότι η σύζυγός του ήταν στην πραγματικότητα άντρας, μόλις δώδεκα ημέρες αφού χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα.

Η σύζυγος είχε καταφέρει να τον ξεγελάσει, απέχοντας από κάθε σωματική επαφή. Όπως γράφει η Daily Mail, ο 26χρονος άνδρας γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Adinda Kanza, μέσω Instagram το 2023 και το ζευγάρι έβγαινε για έναν χρόνο προτού επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Αλλά πώς κατάφερε να τον ξεγελάσει για τόσον καιρό, θα ερωτηθεί κανείς. Κατά τη διάρκεια των κατ' ιδίαν συναντήσεών τους, η Adinda φορούσε πάντα ένα παραδοσιακό μουσουλμανικό νικάμπ (μπούρκα) που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό της.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί και επέλεξε μια μικρή τελετή στο σπίτι του άνδρα, αφού η Adinda ισχυρίστηκε πως δεν είχε εν ζωή συγγενείς.

Ωστόσο, ο σύζυγος άρχισε να υποψιάζεται τη σύντροφό του λίγο μετά τον γάμο τους, στις 12 Απριλίου, καθώς απέφυγε κάθε οικειότητα, προβάλλοντας ως δικαιολογίες ότι είχε περίοδο ή αισθανόταν αδιαθεσία.

Καθώς η Adinda δεν έμοιαζε να «κάμπτεται», ο άνδρας αποφάσισε να βρει οποιοδήποτε στοιχείο για το παρελθόν της. Τελικά, εντόπισε την πρώην κατοικία της, όπου έμεναν ακόμα οι γονείς της. Εκείνοι του αποκάλυψαν πως η σύζυγός του ήταν στην πραγματικότητα ο γιος τους, που είχε ξεκινήσει να ντύνεται ως γυναίκα από το 2020, ενώ δεν γνώριζαν πως ήταν σε σχέση όλον αυτό τον καιρό.

Η Adinda συνελήφθη τώρα από την αστυνομία, και παραδέχτηκε κατά την κατάθεση πως απώτερος σκοπός της ήταν να αποσπάσει περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

φώτο αρχείου 

reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.