Γαλτσίδης: Αδικη αποβολή, Ζαζόπουλος: Σκληρό μάθημα, Σαπάνης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου από την Ελασσόνα και ο προπονητής του Κώστας Γαλτσίδης, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΟΕ για τη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και κυρίως τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Η αίσθηση που έχω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου για το παιχνίδι είναι οτι δε πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Η κύρια αιτία για αυτό είναι η άδικη αποβολή του Μετάι καθώς είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει ο σχεδιασμός μας για τα τελευταία 40 λεπτά. Παρόλα αυτά, είχαμε τρεις ευκαιρίες στο τρανζίσιον για να κάνουμε το 0-2 με Κατσιάκη και Θεοδωρίδη, αλλά και την περίπτωση του Μεληκιώτη, που υπεδείχθη οφσάιντ, ενώ έγινε αποδέκτης της μπάλας μόνος μέσα στη μικρή περιοχή, σε παράλληλη σέντρα του Φροσύνη. Όλοι δικαιούνται μια κακή μέρα, όχι όμως ο διαιτητής, που πρέπει να αποδίδει δικαιοσύνη και έχει εκπαιδευτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο”».

Ζαζόπουλος: «Σκληρό μάθημα»

Εντός έδρας ήττα για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας από τη Δόξα Δράμας και ο Αγγελος Ζαζόπουλος τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Δεν κάναμε γκολ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Δόξα που εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή επιπολαιότητας, κέρδισε ένα πέναλτι και μας έδωσε ένα πάρα πολύ σκληρό μάθημα».

Σαπάνης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ισοπαλία για τον Καμπανιακό κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και ο Ηλίας Σαπάνης επισήμανε: «Εχουν έρθει στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες. Δίκαιο είναι το αποτέλεσμα. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Προηγηθήκαμε στο πρώτο με 2-0. Στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε το παιχνίδι και ήρθε η ισοφάριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.