Γάλλος δημοσιογράφος για Λόβρεν: «Είχε τρομερή εξέλιξη, μετά τον τραυματισμό του δεν ήταν ο ίδιος παίκτης»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ζαν Φρανσουά Γκομέζ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις δύο θητείες του Ντέγιαν Λόβρεν στη Λυών. «Ο Λόβρεν έπαιξε δύο περιόδους στη Λυών. Η πρώτη ήταν από το 2010 έως το 2013. Ήρθε τον Ιανουάριο, ήταν νεαρός, δεν είχε εμπειρία, αλλά είχε τρομερή εξέλιξη και το 2012 κατέκτησε το κύπελλο. 

Το 2013 ήρθε η ώρα να πάρει μεταγραφή στην Premier League με 10 εκατομμύρια ευρώ, στη Σαουθάμπτον. Οι οπαδοί δεν ήταν αρνητικοί γιατί κατάλαβαν και στην ομάδα υπήρχαν ονόματα όπως ο Κρις. Στη συνέχεια πήγε στη Λίβερπουλ, που έκανε την καριέρα που είδαμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η δεύτερη περίοδος του στη Λυών ήταν το 2023. Το πρώτο εξάμηνο έφερε σταθερότητα και έδεσε στην άμυνα, όμως, το καλοκαίρι του 2023 στην προετοιμασία είχε ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για κάποιες εβδομάδες. 

Μετά δεν ήταν ο παίκτης που ξέραμε, ήταν ασταθής με αποτέλεσμα από τις 26 Ιανουαρίου ο Πιερ Σαζ να μη τον χρησιμοποιήσει ξανά. Από εκεί και πέρα, η Λυών έψαχνε το τρόπο να αφήσει το μεγάλο συμβόλαιό του. Πάντως, παρότι δεν έπαιζε δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.