Γαλλία: Σάλος με το φιλί του Μακρόν στην υπουργό Αθλητισμού

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τη φωτογραφία που δείχνει την υπουργό Αθλητισμού, Amélie Oudéa-Castéra, να δίνει ένα φιλί στον λαιμό του Εμμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro, έκανε λόγο για ένα «περίεργο φιλί» και επεσήμανε ότι η υπουργός «σίγουρα ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν γι' αυτήν».

Το θέμα αναπαράγει και η Telegraph δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με το... αινιγματικό φιλί της 46χρονης υπουργού σημειώνοντας ότι ο Γκαμπριέλ Ατάλ, ο πρωθυπουργός του Μακρόν, φαίνεται να κοιτάζει από την άλλη πλευρά, καθώς η υπουργός αγκαλιάζει και φιλά τον Γάλλο πρόεδρο.


Η Midi Libre έγραψε: «Μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η πίεση έφυγε, δίνοντας τη θέση της στην ευφορία. Σε μια έκρηξη χαράς, η υπουργός Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castera και ο πρόεδρος Emmanuel Macron φιλήθηκαν. Το φιλί προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επισήμαναν ανέβασαν στα social media και άλλες φωτογραφίες της Υπουργού που τη δείχνουν να φιλάει αθλητές με παρόμοιο τρόπο, επιμένοντας ότι ήταν απλώς παθιασμένη με τους Αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.