Γαλλία - Ελλάδα: Όλα για όλα με αντίπαλο τον Εμπαπέ και την παρέα του

Metrosport Team19 Ιουνίου 2023

Τα θετικά αποτελέσματα θέλει να συνεχίσει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στη Γαλλία μετά τις δύο νίκες με Γιβραλτάρ (0-3) και Ιρλανδία (1-2), που την έχουν φέρει στην 2η θέση του πίνακα με έξι βαθμούς πάνω από την Ολλανδία που έχει τρεις , σε μία αναμέτρηση γεμάτη ποδοσφαιρικούς αστέρες.

Η Εθνική Ελλάδος αναμένεται να αναμετρηθεί στις 21:45 (Novasports Prime, Alpha) στο «Stade de France» με την Γαλλία των Εμπαπέ και Γκριεζμάν με φόντο την τελική φάση του Euro 2024, με τους Έλληνες διεθνείς να θέλουν να επιστρέψουν με ένα αποτέλεσμα που μπορεί να φανεί... «χρυσό» για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το πλάνο ενδεκάδας του Γκουστάβο Πογέτ, περιλαμβάνει αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την προηγούμενη αναμέτρηση με την Ιρλανδία, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιμίκα, Χατζηδιάκο,  Μαυροπάνο να είναι σίγουροι στην άμυνα, ενώ ο Λάζαρος Ρότα θα πάρει τη θέση του Τζόρτζ Μπάλν που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ο Μανώλης Σιώπης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού για να αντιμετωπίσει τα τρεξίματα των Γάλλων ενώ δίπλα του θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Τάσος Μπακασέτας. Στην επιθετική γραμμή ο Δημήτρης Πέλκας θα αντικατασταθεί από τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ ο Γιώργος Μασούρας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θα πάρει τη θέση στα δεξιά. 

Στην κορυφή της επίθεσης, υπάρχει το δίλλημα μεταξύ των Βαγγέλη Παυλίδη και του Γιώργου Γιακουμάκη για τον παίκτη που θα βρεθεί ανάμεσα στους Κονατέ και Ουπαμεκανό.

Πρόγραμμα:
  • Ελλάδα-Γαλλία (21:45)
  • Ιρλανδία-Γιβραλτάρ (21:45)
  • Ρεπό: Ολλανδία
Βαθμολογία:

1. Γαλλία 9 (3 ματς)

2. Ελλάδα 6 (2 ματς)

3. Ολλανδία 3 (2 ματς)

4. Ιρλανδία 0 (2 ματς)

5. Γιβραλτάρ 0 (3 ματς)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.