Τούρκος ρεπόρτερ: «Θεωρούν τον ΠΑΟΚ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Δεν αποκλείεται δίδυμο Μπατσουαγί-Ικάρντι στην επίθεση!»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ρεπόρτερ της Γαλατάσαράι, Οσγκούρ Σαντσαέρ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας την εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Yπάρχει το πρόβλημα του Μουσλέρα που αποβλήθηκε στον προηγούμενο ευρωπαϊκό αγώνα. Θα υπάρξουν αλλαγές και στο κέντρο της άμυνας με τον Νέσλον στο πλευρό του Σάντσεθ, αλλά και στον άξονα που θα ξεκουράσει τους Τορέιρα και Σάρα. 

Ο Όσιμεν έρχεται από καλό παιχνίδι, αλλά είναι κουρασμένος και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί ο Μπατσουαγί. Δεν αποκλείεται να παίξει ακόμη και δίδυμο με τον Ικάρντι, δοκιμάστηκε στην προπόνηση. Ο Σαλάι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατί καθυστέρησε η μεταγραφή του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στη Γαλατάσαράι χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνέλθουν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Δεν το περίμεναν. Θεωρούν τον ΠΑΟΚ την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Επίσης, εκτιμούν τον Λουτσέσκου, από τον πατέρα του που ήταν στην ομάδα. Θα δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τον χαρακτήρα της Γαλατασαράι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Υπήρχε έντονη κίνηση στα εισιτήρια. Ο κόσμος θα ασκήσει πίεση, για 90 λεπτά θα φωνάζουν. Στον αγώνα με τον Γιουνγκ Μπόις είχε 46.000 θεατές, κάπου τόσοι θα είναι και τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.