Γαλατασαράι: Ο Γκιουνάι Γκιουβέντς υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μουσλέρα

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ, τον Ουρουγουανό Μουσλέρα θα αγωνιστεί η Γαλατασαράϊ κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως σας είχαμε προϊδεάσει μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ του Metrosport.gr. Ο Μουσλέρα είχε αποβληθεί στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της τουρκικής ομάδας.
Ποιος όμως προορίζεται ως αντικαταστάτης του; Θα έχει όφελος ο ΠΑΟΚ από την απουσία του πρωτοκλασάτου γκολκίπερ της Τουρκικής ομάδας που είναι πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα; 

Τις περισσότερες πιθανότητες, αυτή τη στιγμή, συγκεντρώνει ο 33χρονος Γκιουνάι Γκιουβέντς. Είναι Τούρκος στην καταγωγή, είχε γεννηθεί στην Γερμανία, έχει ύψος 1,87 και ζυγίζει 84 κιλά. Από την έναρξη της φετινής σεζόν, ο προπονητής της Τουρκικής ομάδας, τον εμπιστεύτηκε σε δύο αγώνες για τα προκριματικά του Champions League. 

Ο Γκιουνέντς ήταν στον πάγκο της Γαλατασαράι στο τελευταίο παιχνίδι του Τουρκικού πρωταθλήματος. Όταν επικράτησε με αντίπαλο την Γκαζιαντέμπ με σκορ 3-1 για την πέμπτη αγωνιστική.

Είναι δηλωμένος στην λίστα της Γαλατασαράι στην UEFA, μαζί και με τον 25χρονο Αχμέντ Σεν. Σε κάθε περίπτωση λόγω και της εμπειρίας που διαθέτει, είναι βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μουσλέρα στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στην Πόλη. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.