Γαλατασαράι: Με Μπατσουαγί και μετρημένο rotation κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης24 Σεπτεμβρίου 2024

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Γαλατασαράι έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Οκάν Μπουρούκ δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα επιχειρήσει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος σε όλες τις γραμμές, ενώ έχει να διαχειριστεί και την πολύ σημαντική απουσία του Φερνάντο Μουσλέρα που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο δεύτερο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις στα προκριματικά του Champions League. 

Στη θέση του αρχηγού της Γαλατά, θα παίξει ο δεύτερος γκολκίπερ της ομάδας, ο 33χρονος Γκιουνάι Γκιουβέντς. Οι απόψεις για τις αλλαγές του Οκάν στην ενδεκάδα... διίστανται στις αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ ωστόσο είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να εντάξει στην ομάδα παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα. 

Στην άμυνα, ο Αϊχάν θα πάρει την θέση του στο δεξιό άκρο της άμυνας στο αρχικό σχήμα, ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Αμπντουλκερίμ, με τους στόπερ να είναι ξανά το δίδυμο των Νέλσον και Σάντσες. 

Στα χαφ άπαντες συμφωνούν πως δεν θα πειραχτεί το δίδυμο των Τορέιρα και Σάρα, οι οποίοι σκόραραν στο 3-1 απέναντι στην Φενέρμπαχτσε το βράδυ του Σαββάτου στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με τον Μέρτενς να είναι σίγουρος ως παίκτης πίσω από τον φορ. 

Στην τριάδα αυτή του φορ, αλλά και των πλάγιων μεσοεπιθετικών, ο Οκάν Μπουρούκ φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταλήξει. Φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Μπατσουαγί (άλλοτε συμπαίκτης με τον Τιεμουε Μπακαγιόκο στην Τσέλσι), αντί του Μάουρο Ικαρντι που προέρχεται από τραυματισμό και του Βίκτορ Οσίμεν, που θα ξεκινήσει από τον πάγκο. 

Σε ό,τι αφορά τους εξτρέμ, θα δώσει ευκαιρία στους Μπαρίς Γιλμάζ (δεξιά) και Γιουνούς Ακγκιούν (αριστερα). 

Συνοπτικά η πιθανή ενδεκάδα της Γαλατασαράι κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γκιουνάι - Αϊχάν, Νέλσον, Σάντσες, Αμπντουλκερίμ - Τορέιρα, Σάρα - Μπαρίς Γιλμάζ, Μέρτενς, Γιουνούς - Μπατσουαγί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.