Γαλατάσαραϊ: Διαθέσιμος ο Ικάρντι-Ποιος «βασικός» μένει εκτός

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Η Γαλατάσαραϊ ολοκλήρωσε την προτελευταία προπόνησή της πριν την πρεμιέρα στο Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με τους Τούρκους να έχουν θετικές εκπλήξεις για το βράδυ της Πέμπτης. Ανάμεσά του και η ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Μάουρο Ικάρντι, ακόμη και στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Δικέφαλος θα έχει απέναντί του, σπουδαίους παίκτες όπως ο Οσίμεν, ο Μέρτενς, ο Σάρα και ο Τορέιρα στα χαφ. Από την ενημέρωση της τουρκικής ομάδας προκύπτει ότι στη διάθεση του τεχνικού Οκάν Μπουρούκ θα είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ Μάουρο Ικάρντι. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Μαροκινός Ζίγες, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία.

 Η Γαλατά θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπουρούκ θα δώσει και συνέντευξη Τύπου.

Στην ενημέρωση της Γαλατά αναφέρεται: «Η ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του UEFA Europa League με προπόνηση στο Florya Metin Oktay Facilities.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση με την μπάλα και συνεχίστηκε με πάσες σε τρία γκρουπ. Η προπόνηση, υπό τη διαχείριση του προπονητή μας Οκάν Μπουρούκ, ολοκληρώθηκε με δίτερμα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.