Γαλατά-ΠΑΟΚ: «Σκασμένος» ο Λουτσέσκου

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατά με 3-1 στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League και ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου - σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ένας εκ των απεσταλμένων του ομίλου, Metromedia, ο Κώστας Πετρωτός - ήταν μετά από το τέλος της αναμέτρησης κυριολεκτικά «σκασμένος».

Πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, ειδικά με την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Γαλατά του έδωσε χώρους, βρήκε τρόπους να φτάσει στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν σκόραραν οι ασπρόμαυροι.

Έχασαν, μάλιστα, την ευκαιρία να προηγηθούν, αν και αντιμετώπιζαν μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιχειρούσε να παίξει με τον Όσιμεν και αν αξιοποιήσει την παρουσία του. «αντέξαμε, αλλά ήμασταν και άτυχοι», λένε στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε και έλλειψη συγκέντρωσης σε καίριες χρονικά στιγμές.  Την ίδια στιγμή; Το γκολ στο φινάλε ίσως κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να το είχε αποφύγει, μιας και η βαθμολογία είναι πλέον ενιαία, οπότε ίσως… στοιχίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.