Γαλανόπουλος: «Με γνώμονα την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών και την βελτίωσή τους ως αθλητές και ως άνθρωποι»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2024

Η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας στην πρώτη του συμμετοχή στη Β’ ΕΠΣΜ, αρχίζει στις 19 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Ηλία Γαλανόπουλου.

Ο έμπειρος προπονητής για τα νέα του καθήκοντα επισήμανε: «Η καινούρια σεζόν ξεκινάει με πολλή διάθεση από όλο τον οργανισμό του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αλλά πάντα με γνώμονα την εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών και την βελτίωσή τους ως αθλητές και ως άνθρωποι αλλά και την μετάβασή τους από το παιδικό στο ανδρικό ποδόσφαιρο ο οποίος είναι και ο κύριος στόχος.

Επιμέρους στόχος είναι να έχουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα γνωρίζοντας τις δυσκολίες οι οποίες σίγουρα θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε.

Η προετοιμασία ξεκινάει στις 19/8 και η ομάδα θα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά της ακαδημίας στα οποία θα προσπαθήσουμε να δώσουμε πινελιές εμπειρίας και ποιότητας από ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματώσουν τον σύλλογο».

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στα γήπεδα των ΤΕΦΑΑ και έπειτα η ομάδα θα μεταβεί στο Βελβεντό Κοζάνης για το βασικό στάδιο από 25-31/8. Καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές για όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί να ενταχθεί στον σύλλογο ή να πάρει μια γεύση από το κλίμα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.