Γ. Ταλιχμανίδης: «Αποφυγή των πλέι άουτ» (pics)

Χρήστος Λιάπης31 Ιουλίου 2024


«Πρώτη» της προετοιμασίας την Δευτέρα και για τον Αχιλλέα Τριανδρίας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ταλιχμανίδη, του Τριαντάφυλλου Καρδάκου και του προπονητή τερματοφυλάκων Ιπποκράτη Ρουμελιώτη, ενώ το τιμ θα πλαισιωθεί και με έναν γυμναστή. Η ομάδα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το περσινό πρωτάθλημα και θέλει ανάλογη αρχή και τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής του Αχιλλέα Γιώργος Ταλιχμανίδης μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας του επισήμανε: «Αισιοδοξία υπάρχει για τη νέα χρονιά. Ανεβάσαμε παιδιά από τη β’ ομάδα ενώ επέστρεψαν και δανεικοί παίκτες. Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλους ενώ το επόμενο διάστημα θα επιστρέψουν και κάποιοι φοιτητές αλλά και παίκτες που λείπουν σε σεζόν». Για τη νέα Α1 της ΕΠΣΜ είπε: «Δύσκολη θα είναι η Α1. Θα υπάρχουν τέσσερις πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και οι υπόλοιποι θα στοχεύσουν στην αποφυγή των πλέι άουτ. Δικός μας στόχος θα είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Βαρύτητα θα δοθεί στην πειθαρχία στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο». Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Τριανδρίας Ανδρέας Μουλαράς επισήμανε: «Υπάρχει μεράκι και διάθεση από όλους, καλό κλίμα και όρεξη για μια καλή πορεία και αν τα καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα». Ανανεώθηκε η συνεργασία του Αχιλλέα με τον τερματοφύλακα Ζάχο και για τη νέα περίοδο.

Φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Αχιλλέας στις 10/8 με Βασιλικά, στις 14/8 με Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στις 18/8 με Νίκη Ευκαρπίας, στις 24/8 με Φοίνικα Πολίχνης, στις 28/8 με Μακεδονικό Αγ. Βασιλείου. Τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος είναι στις 31/8 με τον Εθνικό Σοχού.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.