Γ. Παπαδόπουλος (Φοίνικας Πολίχνης): «Πάμε ξεκάθαρα για πρωταθλητισμό»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο Φοίνικας Πολίχνης γνώρισε τον υποβιβασμό από την Α1 κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία, όπου και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία και με τους ποδοσφαιριστές Κανιό, Καμενίδη, Μυλωνά, Βουτσά, Αγγέλου, Γιαπατζόγλου, Ανδρεανίδη. Παράλληλα, γενικός αρχηγός του συλλόγου ανέλαβε ο Γιώργος Ευθυμιάδης.

Ο προπονητής του Φοίνικα, Γιάννης Παπαδόπουλος για την χρονιά που τελείωσε και την προσπάθεια που έγινε είπε: «Θεωρώ ότι στην πορεία μας, με όποια λάθη έγιναν, ήμασταν άτυχοι στους περισσότερους αγώνες. 

Είχαμε μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα, ενώ υπήρχε η παραγωγή φάσεων. Στα περισσότερα ματς ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος». Ακόμη, για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φοίνικα και τους στόχους της νέας χρονιάς, τόνισε: «Οταν έκανα τη συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας με τη διοίκηση, ζήτησα να παραμείνει όλο το ρόστερ.

 Παράλληλα, μιλάμε και με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες ώστε να ενταχθούν στην ομάδα και να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Φοίνικας πάει ξεκάθαρα για πρωταθλητισμό. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.