Γ. Γιαννιώτης για Θερμαΐκό: Κάναμε το αυτονόητο»

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ο Θερμαΐκός Θεσσαλονίκης απέφυγε τις περιπέτειες εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας χωρίς να παίξει στα πλέι άουτ.

Ο Γιώργος Γιαννιώτης το «εννιάρι των σιδηροδρομικών» για τον όμιλο και την ομάδα του, τον Θερμαικό επισήμανε: «Ο 1ος όμιλος της Α’ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κάθε σαββατοκύριακο είχαμε στην κυριολεξία ντέρμπι. Ηρθα στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή αλλά παρά την κακή βαθμολογική συγκομιδή της, οι συνθήκες λειτουργίας της (γήπεδο, οργάνωση, διοίκηση) ήταν εξαιρετικές». 

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας; «Ο Θερμαϊκός λόγω πολλών ατυχιών κατά την διάρκεια της χρονιάς βρέθηκε να παλεύει για την σωτηρία του. Από τον Ιανουάριο και έπειτα, κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και καταφέραμε να ξεμπλέξουμε από τις περιπέτειες. Ευχαρίστηση σίγουρα δεν μπορούμε να νιώθουμε γιατί η ομάδα και το ρόστερ της δεν ήταν για αυτές τις θέσεις. Ετσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν πράξαμε τα αυτονόητα θεωρώ με το να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας στην Α’ και του χρόνου».

 Νιώθεις «δικαιωμένος» για την επιλογή σου να έρθεις στην ομάδα του Θερμαϊκού τον Ιανουάριο; «Η διοίκηση της ομάδας και κυρίως ο πρόεδρος της Σούλης Λαμπροθανάσης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να με εντάξει στην ομάδα και με κέρδισε με τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του. Συνάντησα στην ομάδα ένα πολύ καλό κλίμα και ένα ροστερ με πολλές δυνατότητες στο οποίο όμως έλειπε η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και την αγωνιστική μου εικόνα κατάφερα να βάλω και εγώ το «λιθαράκι» μου στον επιτυχημένο δεύτερο γύρο της ομάδας». 

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την παραμονή σου ή όχι στην ομάδα και την νέα χρονιά; «Ακόμα είναι πολύ νωρίς θεωρώ για τέτοιες συζητήσεις. Είναι καιρός όλοι μας να ξεκουραστούμε γιατί το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και δύσκολο. Εύχομαι υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους (παράγοντες, παίκτες, διοικήσεις)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.