Γ' Εθνική: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής-Νέα των ομάδων

Χρήστος Λιάπης06 Οκτωβρίου 2024

Στα Μουδανιά αγωνίζεται ο πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Απόλλων Κρύας Βρύσης.

 Στο Αβατο αγωνίζεται ο Απόλλων, στην Ορεστιάδα η ΑΕ Ευόσμου, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας υποδέχεται τον ΑΟ Χανιώτης και ο Θερμαϊκός Θέρμης στα Βασιλικά τον Κιλκισιακό. 

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

1ος όμιλος

ΠΟ Μουδανιών -Απόλλων Κρ. Βρύσης

ΦΕΛΩΝΗ (ΞΑΝΘΗΣ) Αρης Αβατου-Απόλλων Καλαμαριάς

Δημοτικό Γήπεδο Βασιλικών Θερμαικός Θέρμης-Κιλκισιακός

Πανθρακικός-Ηρακλής Αμμουδιάς

Δημ. στάδιο Κιλκίς ΠΑΟΚ Κρηστώνης-ΠΟ Αλεξανδρούπολης

Αθλητικό κέντρο ΕΠΣ Δράμας Π.Α.Ο. ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΑΜΙΣΟΥ- ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Αρης Πηγών-Απόλλων Παραλιμνίου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας-ΑΟ Χανιώτης

Ορέστης Ορεστιάδας ΑΕ Ευόσμου

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ


Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής(1ος όμιλος), ο ΠΑΟΠ υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τον Νέστο Χρυσούπολης.

«Καλούμε τους οπαδούς μας, καθώς και τους φίλους του Δραμινού ποδοσφαίρου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση της νίκης κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, όπως αυτό της περασμένης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΔ στον Νικοτσάρα, με ώρα έναρξης 16:00» αναφέρουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΠ.

Nέστος Χρυσούπολης

«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Δράμα κόντρα στην ομάδα της Νέας Αμισού. Να είμαστε όλοι εκεί στο εκτός έδρας παιχνίδι για να ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Νέστου.

ΑΟ Χανιώτης

Στην Μηχανιώνα αγωνίζεται ο ΑΟ Χανιώτης κόντρα στον Ποσειδώνα. Στην αποστολή μετέχουν: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Πάγιος, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Κεχαγιάς, Φράγκος, Σταυρόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Αθανασιάδης, Μετάι, Τσέρα, Τσιρλίδης, Μεταξάς, Χουρμουζιάδης, Μπαλικτσής, Μανώλης, Ράτζα, Δήμου, Καραμανλής

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Ο προπονητής του Ηρακλή Παντελής Κρυστάλλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τον τιμωρημένο Μάριο Σερβέ και τον Κιουτσεκτσιδη (σιγά σιγά ο νεαρός παίκτης μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης) και θα έχει όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

«Δίνουμε ραντεβού στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το ταξίδι δεν περισσεύει κανένας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

2ος όμιλος

Ο Πιερικός υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στην αποστολή ο Περικλής Αμανατίδης πήρε τους εξής: Μένκα, Κίναλης, Ανδρικόπουλος, Τσαγκαλίδης, Ζησούλης, Κωτσιόπουλος, Μυρωτής, Σουλιώτης, Στόιος, Λαγός, Ιβάν, Ιννος, Κοντοθανάσης, Κραγιόπουλος, Τάτος, Κέρι, Γατόπουλος, Παπαδόπουλος, Ματζαλάκου, Σεχολάρι Μπαστακός

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο ο Αιγινιακός υποδέχεται στις 4:00 μ.μ. τον Ερμή Αμυνταίου στο "Γιάννης Παραλυκίδης". Η ομάδα του Σωτηρη Ζιώγα για πρώτη φορά στη σεζόν μετά από δύο συνεχόμενες εξόδους (μια ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός) παίζει στην έδρα της, μπροστά στο "διψασμένο" κοινό της και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση .

Στην αποστολή μετέχουν οι : Κουγιουμτζόγλου και Τοπουζλής (οι δύο τερματοφύλακες), Χατζηκωσταντίνου, Ντόσης, Χατζηδίμπας Β., Μαργαρίτης, Δαραής, Κιρκιλιανίδης, Μιτακίδης, Δελιόπουλος, Παρδάλης, Μπουρανής, Ροντρίγκες, Προβατίδης, Ξυδούς, Παπαϊωάννου, Τοπαλίδης, Τασιώνας, Κακατάτσιος, Πορφυρίδης.

TΡΙΚΑΛΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με την Κοζάνη στις 16.00 .

Χωρίς προβλήματα ο κ . Μανούρας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Η αποστολή της ομάδας για το ματς: Γκέκας, Λαζαρίνας, Σολομωνίδης, Στεφάνου, Κατσαντώνης, Κωστόπουλος, Μπραντίτσας, Πατρώνης, Μπάγιας, Σαμαντάς, Βλέτσας, Waleed abdellah, Λουκάς, Αναγνώστου, Μάγγος, Σκόνδρας Ν., Αλεξίου, Ισαακίδης, Νταβώνης, Σκόνδρας Γ, Σκούπρας, Καρατάσιος, Μπέκας, Σίνγκ, Μπαρούτας, Βλιώρας,

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Ευχαριστήριο στους φυσικοθεραπευτές

Ο πρόεδρος της Κοζάνης, Νίκος Δελιαλής, και όλη η διοίκηση της ομάδας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς το εξαιρετικό επιτελείο των φυσικοθεραπευτών μας για την αφοσίωση και την επαγγελματική τους προσφορά.

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής, Απόστολος Κοντογιάννης, μαζί με τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Δεληζήση, τον βοηθό φυσικοθεραπευτή Γιάννη Μεϊχανετσίδη και τον βοηθό φυσικοθεραπευτή Βασίλη Παναγιωτίδη, έχουν συμβάλει σημαντικά στην άριστη φυσική κατάσταση των αθλητών μα. Η δουλειά τους είναι ανεκτίμητη και αποτελεί βασικό πυλώνα της προσπάθειάς μας για διαρκή πρόοδο και επιτυχίες.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

2ος όμιλος

06/10/2024

11:00 ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

16:00

Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης Πιερικός-Τηλυκράτης Λευκάδας

Κοζάνη ΦΣ -Τρίκαλα

Αιγινιακός-Ερμής Αμυνταίου

Θεσπρωτός-Αλεξάνδρεια

Αμβρακικός-Ολυμπιακός Βόλου

Αναγέννηση Αρτας-Αστέρας Πετριτή

Ατρόμητος Παλαμά-Αρης Φιλιατών

Σε αγώνα του Σαββάτου: Αναγέννηση Καρδίτσας-Ανθούπολη 1-0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.