Γ’ Εθνική: Παιχνίδια κυπέλλου, φιλικά και μεταγραφές

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2024


Ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί για τη β φάση του κυπέλλου Ελλάδας τον ΑΟ Σάρτης. Οι δύο ομάδες πήραν το εισιτήριο για τον θεσμό ως κυπελλούχοι των τοπικών Ενώσεων. Ο νικητής της αναμέτρησης θα υποδεχθεί τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕ Κυδωνίας - Πανιώνιος.

Καλωσορίζουμε την ομάδα της Σαρτης στην πάντα φιλόξενη Κομοτηνή, τους ευχόμαστε να απολαύσουν την πόλη μας και παράλληλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις τους στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής αναφέρουν οι ιθύνοντες του Πανθρακικού

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-2

Τα γκόλ των Αιγινιωτών πέτυχαν οι : Μιτακίδης στο 34' και ο Προβατίδης στο 76' . Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπόικα στο 62', για τους "Ψαράδες" .

Διαιτητής ήταν ο κ. Γασπαράτος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Μαντζαβέλας και Παλαμάς από την Ένωση Μακεδονίας .

Ο προπονητής του Αιγινιακού κ .Σωτήρης Ζιώγας παρέταξε τους : Τοπουζλή, Χατζηκωσταντίνου, Κακατάτσιο στο 30' Τασιώνα, Χατζηδίμπα Β., Κιρκιλιανίδη, Χατζηδίμπα Κ., Πορφυρίδη, Ροντρίγκες, Ντόση, Παρδάλη, Μιτακίδη.

Έπαιξαν και οι : Κουγιουμτζόγλου Κουζούνιας ( δύο τερματοφύλακες), Προβατίδης, Τοπαλίδης, Ναρίνογλου, Δελιόπουλος, Δαραής, Ρούβας και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής .

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, για την άψογη φιλοξενία. Τέλος εύχεται στον Ποσειδώνα καλή χρονιά με επιτυχίες .

ΠΟ Αλεξανδρούπολης-Νέστος

Η Αλεξανδρούπολη νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τον Νέστο Χρυσούπολης με 1-0 με σκόρερ τον Γκιουρτζίδη. Στην τρίτη κατά σειρά φιλική αναμέτρηση της προετοιμασίας τους, αυτή τη φορά κόντρα στον Νέστο, οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη έκαναν μία πρόβα τζενεράλε, απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Μετά την ήττα με 2-3 από την Καβάλα και τη νίκη με 0-2 απέναντι στον ΑΟ Ξάνθης, ήρθε η νίκη με 1-0 κόντρα στην ομάδα της Χρυσούπολης, με τον ταλαντούχο 17χρονο Σάββα Γκιουρτζίδη στο 75’, να δικαιώνει όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον έφεραν στην ομάδα.

ΣΦΚ Πιερικός

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός εκφραζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Στέφανο Ταβουκτσή και τους οικείους του, για την απώλεια του πατέρα του.

Το φιλικό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Σβορώνου αναβλήθηκε

Αλεξάνδρεια-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ισόπαλο έληξε το φιλικό με σκορ 1-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε η Αλεξάνδρεια με τον Πιπιλιάρη

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Αρη Πηγών με τον Ορφέα Ελευθερούπολης

Στο Super Cup την Τετάρτη ο Αρης θα παίξει με την Καβάλα

Σε μια σπουδαία μεταγραφή με παραστάσεις και από Super League 2 προχώρησε ο Αρης Πηγών καθώς απέκτησε τον αμυντικό μέσο Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο. Εχει παίξει σε ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, Λάρισα, Ηρόδοτο, Ιαλυσο, Πανηλειακό, Καβάλα

ΠΟ Μουδανιών 

Ο ΠΟΜ νίκησε για τον κύπελλο Χαλκιδικής την Ελπίδα Πολυγύρου με 8-0. Σκόραραν

Παναγιωτίδης, Χρυσούλης, Κουτρουμάνης, Καλαιτζίδης (3), Μπαγκαλιάνης, Κουτσιούδης. Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΟΜ στην φάση των 16 είναι ο Αγιος Νικόλαος

ΠΑΟΠ Ν ΑΜΙΣΟΥ

Σε φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΟΠ έχασε από τον Μ Αλεξ. Αγ Αθανασίου με 3-1 έχοντας ως σκόρερ τον Τσιμισκίδη. Ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού απέκτησε τον 17χρονο πλάγιο επιθετικό Qais Al Sayyed από την Al Etihad team

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.