Σε θρίλερ εξελίσσεται η αποφυγή του χειρότερου ένατου στη Γ' Εθνική

Metrosport Team29 Απριλίου 2023

Σε θρίλερ η μάχη για την αποφυγή του χειρότερου ένατου στη Γ' Εθνική (από 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο) που οδηγεί στα τοπικά.
 Η Ζάκυνθος με ανακοίνωση της αναφέρει:
Η ομάδα της Χαλκίδας με σχετικό έγγραφο ανακοινώνει ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην Ζάκυνθο και πλέον η παραμονή μετατρέπεται σε ακόμα μεγαλύτερο θρίλερ. Τίποτα δεν είναι πλέον στο χέρι μας».
Πλέον η  ένατη Ζάκυνθος υπολογιζόμενου  του αγώνα με τη Χαλκίδα που θα πάρει χωρίς να παίξει, έχει 36 βαθμούς με  τέρματα 33-34 στη συνολική διαφορά τερμάτων. 36 βαθμούς στον τρίτο όμιλο έχει και η ΑΕ Λευκίμμης χωρίς να υπολογίζεται ο αγώνας της, την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά οι βαθμοί των ομάδων που είναι στην ένατη θέση στους υπόλοιπους ομίλους μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

2ος όμιλος: Ενατη η Καστοριά 33 βαθμοί. Μια αγωνιστική πριν το τέλος έχει τέρματα 19-23  στη συνολική διαφορά τερμάτων και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Σβορώνο), 8ος: ΠΑΟΚ Κρηστώνης 34, 7ος: ΑΕΠ Κοζάνης 35.
4ος όμιλος: Ενατος: ΑΟ Πυλίου Κω 35, 8ος: Φοίνικας Ν Επιδαύρου 35.

5ος όμιλος (αναφέρουμε και τον δέκατο γιατί υπάρχει ισοβαθμία): Δέκατη: Αγ Παρασκευή 34, 9ος: Αγ Νικόλαος 34, 8ος: Αρης Πετρούπολης 36, 7ος: Κερατσίνι 36. Σε αυτό τον όμιλο ο δέκατος θα υποβιβαστεί απευθείας και ο ένατος θα δει αν θα είναι ο χειρότερος των ομίλων ή όχι.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.