Γ. Δάλλας: «Θα παίξουν δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο»

Χρήστος Λιάπης05 Οκτωβρίου 2024


Στο ντέρμπι της Εurolamp A1 της ΕΠΣΜ οι Ακρίτες Συκεών θα υποδεχτούν την Κυριακή στις 11.00 το πρωί τη Δόξα Ασσήρου.

Ο Γιώργος Δάλλας για το ντέρμπι του πρωταθλήματος αλλά και για τη συνέχεια επισήμανε: «Περιμένουμε τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να έρθει στο γήπεδο να δει ένα όμορφο παιχνίδι. Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Προέρχονται από νίκες με πολλά γκολ στο ενεργητικό τους.

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Ασσηρο δεν θα κρίνει τίποτε αλλά είναι ένα παιχνίδι γοήτρου που και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη».


Οσο για εμάς είμαστε ένα κράμα από έμπειρους και νεότερους παίκτες. Προσπαθούμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο από πίσω και να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Στόχος είναι η άνοδος και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Ακόμη είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Εχουμε να δείξουμε ακόμη πολλά πράγματα ως ομάδα».

Θετικά στοιχεία των Ακριτών; «Εχει μείνει το περσινό ρόστερ και έγιναν επιλεκτικές κινήσεις. Τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα αν και λίγα, έχουν εγκλιματιστεί και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Εχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, είμαστε πάνω φίλοι και μετά συμπαίκτες και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Είμαστε 2,5 χρόνια με τον κ. Μίντη και τους βοηθούς του Ευλογημένο-Μουστάκη, που και αυτοί κάνουν εξίσου πολύ σημαντική δουλειά. Προπονούμαστε κάθε μέρα και καλύτερα για να φτάσουμε στον τελικό στόχο της ομάδας.

Οσον αφορά τη διοίκηση είναι δίπλα μας σε όλα, μας στηρίζει και είναι πρότυπο για τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.