Γ. Αμανατίδης: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στον Καμπανιακό»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2023


Ο Γιώργος Αμανατίδης ανέλαβε τον Καμπανιακό με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα της Χαλάστρας στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Αύριο στις 13:30 θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ Β. Ο Ελληνας τεχνικός για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τόνισε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη: «Είναι μια ιστορική ομάδα, νοικοκυρεμένη. Με τα περισσότερα παιδιά έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Οι άνθρωποι του Καμπανιακού κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά για την ομάδα.

 Ολα αυτά τα στοιχεία έπαιξαν ρόλο για να δεχτώ την πρόταση. Πρέπει όσο μπορούμε πιο γρήγορα να κρατήσουμε τα θετικά της ομάδας και να βάλουμε και εμείς τα στοιχεία που θέλουμε ως επιτελείο. Τα τελευταία χρόνια ο Ηλίας Σαπάνης έκανε αρκετά καλά πράγματα με τον Καμπανιακό. 

Θέλουμε και εμείς ως νέο τιμ να αφήσουμε το στίγμα μας. Με καθημερινή δουλειά με τα παιδιά και τη διοίκηση, να φτιάξουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα», σημείωσε αρχικά και για το Πρωτάθλημα της Super League 2, τόνισε: «Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στη Β’ Εθνική. 

Δεν είναι σε τοπ επίπεδο το Πρωτάθλημα. Εχουν όλες οι ομάδες τα προβλήματα τους και ιδιαίτερα στο οικονομικό. Από εκεί και πέρα κάνουν τεράστιες προσπάθειες οι διοικήσεις για να κατεβάσουν τις ομάδες. Θέλει να παρθούν γενναίες αποφάσεις στο Πρωτάθλημα καθώς κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο.

 Να καθίσουν οι αρμόδιοι για να βρουν λύσεις και να δούμε ένα Πρωτάθλημα όπως ήταν πριν μια δεκαετία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.