Φυτανίδης: «Ο Κουλιεράκης διορθώνει τα λάθη με την ψυχή του - Ο Καμαρά θα δώσει περισσότερη ισορροπία»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, το δίδυμο στα στόπερ και τους Καμαρά και ΣΒαμπ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σωκράτης Φυτανίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικότερη ομάδα και θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να διατηρήσει τον περσινό κορμό. Του λείπει η ετοιμότητα αλλά πιστεύω η ποιότητα και οι προσθήκες θα τον κάνουν καλύτερο σε βάθος χρόνου. 

Μην ξεχνάμε ότι στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε επειδή του έλειπε το γρήγορο κέντρο, τα γρήγορα πόδια. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει έχουν καλύτερη ταχύτητα. Με μια καλή προσθήκη στο κέντρο, εφόσον δεν θα έρθει ο Μειτέ, ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πιο δυνατή ομάδα. Ο Λουτσέσκου δίνει βαρύτητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής».

Για Καμαρά και Σβαμπ: «Ο Καμαρά έχει πιο γρήγορα πόδια, είναι πιο δυναμικός. Ο Σβαμπ είναι πιο αργός, πιο βαρύς, πιο ψύχραιμος αλλά διαχειρίζεται καλύτερα σε σημεία τη μπάλα. Ο Καμαρά θα δώσει καλύτερη ισορροπία στη σύνδεση ανάμεσα σε άμυνα και μεσαία γραμμή σε αυτό το ματς».

Για την αποχώρηση Εκόνγκ και το δίδυμο Κεντζιόρα - Κουλιεράκη: «Το δίδυμο δημιουργήθηκε στην πορεία του πρωταθλήματος λόγω της απουσίας του Εκόνγκ. Είναι κάτι συγκυριακό και του βγήκε. Ο Κεντζιόρα δείχνει σταθερότητα αλλά δεν έχει την ανάλογη ποιότητα. Δεν είναι Ίνγκασον, δεν είναι Κοντρέρας. Ήταν βαρόμετρα αυτοί οι παίκτες. Ο Κουλιεράκης διορθώνει τα λάθη με την ψυχή του. Εκεί που κάνει το λάθος, το διορθώνει με γκολ. Δίπλα του χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει με τη μπάλα».

Για τους Μπράμπετς - Φαμπιάνο: «Ο Μπράμπετς δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, δεν είναι βαρόμετρο. Ο Φαμπιάνο είναι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.