Φυτανίδης: «Εξαιρετικός ο Κουλιεράκης, χτίζει ισχυρό χαρακτήρα, γόνιμος ο ανταγωνισμός με τον Μιχαηλίδη»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης, με τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό μεταξύ άλλων του Ατρομήτου να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Αρχικά ανέφερε για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η διακοπή παίζει σημαντικό ρόλο και όσο μεγαλύτερη είναι τόσο πιο δύσκολο είναι να επανέλθει μία ομάδα , ωστόσο υπάρχουν ομάδες που χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να δουλέψουν αλλά και ομάδες που έχουν αρκετούς διεθνείς και δυσχαιρένουν το έργο τους ειδικά στο ομαδικό κομμάτι, κάτι που δεν ισχύει για τις ομάδες που δεν έχουν διεθνείς».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του σκαμπανεβάσματα με ποιοτικό ρόστερ και ποδοσφαιριστές που όταν πιάσουν τα υψηλά στάνταρ για τα οποία αποκτήθηκαν, θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε από τώρα για το πρωτάθλημα και με την πάροδο του χρόνου θα μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση κοιτώντας ακόμα πιο ψηλά , καθώς θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του».

Ενώ για τον Κουλιεράκη, υπογράμμισε: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με συνεχή βελτίωση, έχει αρχίσει και μειώνει τα λάθη του, γίνεται πιο μεστός και ουσιαστικός ποδοσφαιριστής, δεν έχει δίπλα του τον Ίνγκανσον και όσο περνούν τα χρόνια αυτό που θα τον χαρακτηρίσει είναι η δημιουργία ενός ισχυρού χαρακτήρα».

Όσο για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, σημείωσε: «Ταλαιπωρήθηκε από τους τραυματισμούς, έχει φοβερή ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια και δείχνει ότι έχει επανέλθει. Είναι δύσκολο να βρεις δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς και ο ανταγωνισμός θα τους κάνει πολύ καλό, ειδικά αν βρεθεί ένας ηγέτης στόπερ δίπλα τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.