Φυντάνης: «Σκληρός φέτος ο ΠΑΟΚ-Εκεί είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Φυντάνης, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος , τα στοιχεία που ξεχωρίζει σε κάθε ομάδα, ενώ έκανε το δικό του σχόλιο για το επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά για τον Λόβρεν ανέφερε, «Είναι μία μεταγραφή η οποία θα βοηθήσει πολύ στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης με εμπειρία, παραστάσεις και ένα διάστημα αδράνειας δεν μπορεί να σημαίνει κάτι. Προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς, δεν είναι τροχοπέδη καθώς το επισκιάζει η εμπειρία και το επίπεδο του, δίνοντας λύσεις στα χέρια του Λουτσέσκου. Βλέπουμε ότι έρχονται στην Ελλάδα παίκτες σε αυτή την ηλικία».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, τον πρώτο λόγο έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξόδεψε τα περισσότερα, αλλά δεν έχει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, μοιάζει να έχει πρόβλημα στις εντάσεις και το είδαμε με τις ομάδες που έπαιξε χάνοντας τις γραμμές στο κέντρο , αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μπερδεμένος, πιστεύω ότι ο Ουνάι μπορεί να τον βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα του. Ο Αλόνσο είναι ένας προπονητής που θέλει να παίζει άμεσο ποδόσφαιρο».

Για τον ΠΑΟΚ , τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός φέτος, έχει μπροστά του το ντέρμπι που σημαίνει πολλά , θα φτάσει στα play off που θα είναι παιχνίδι για τέσσερις ομάδες και όχι για έξι, έτσι τα ντέρμπι θα είναι σημαντικά».

Όσο για τον Ολυμπιακό: «Ο Μεντιλίμπαρ περνάει τη δυναμική του στην ομάδα, μοιάζει βελτιωμένος και ενισχυμένος στις γραμμές , φέρνοντας τον Γουίλιαν που έχει αντίστοιχες παραστάσεις με τον Λόβρεν που έφερε ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην ίδια ηλικία».

Για τον ίδιο τέλος, σημείωσε: «Δεν βρίσκομαι σε κάποιον σύλλογο, είμαι στην αναμονή και περιμένω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.