Φριχτός ο θάνατος 39χρονου στην Μύκονο: Τον κάρφωσε ταύρος στην κοιλιά

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Ο 39χρονος, που είναι και πατέρας ενός παιδιού, ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας -Άνω Μεράς μπροστά του πετάχτηκε ένα κοπάδι από αγελάδες και ταύρους. Ο θάνατός του φαίνεται να ήταν ακαριαίος αλλά φριχτός καθώς τα κέρατα από έναν ταύρο τον κάρφωσαν στην κοιλιά.

Ο θείος του μίλησε στην τηλεόραση του Alpha είπε ότι ο συγκεκριμένος που είχες τις αγελάδες είχε αφήσει τις πόρτες ανοιχτές και πώς το σημείο αυτό είναι ακατάλληλο για να υπάρχουν ζωά: «Πήγε σε μια επίσκεψη, σε μια γιορτή και γύρναγε σπίτι του. Οι συγκεκριμένες αγελάδες, υπάρχουν και πολλά άλλα ζώα που φεύγουν από τα χωράφια γιατί δεν υπάρχει περίφραξη, χαζεύουν μες τη μέση του δρόμου.

Μάλλον αυτός που είναι υπεύθυνος για να ταΐσει τα ζώα άφησε ανοιχτές τις πόρτες... οι οποίες δεν είναι πόρτες, είναι ντιβάνια και τα έχουν βάλει στον δρόμο, εκεί στον φράχτη και βγήκαν τα ζώα και τράκαρε το παιδί, το έκανε κομμάτια.

Το τραύμα ήταν διαμπερές. Δεν αφήσαν τον αδερφό μου και τη νύφη μου να τον δουν. Είναι σημείο αυτό μες τον περιφερειακό τον δρόμο να έχεις δέκα ζώα; Χωρίς περίφραξη; Σ΄ αυτό το σημείο έχει άλλα δύο εκκλησάκια. Μάλλον χαμένες ψυχές».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.