Άρης: Free… Μορόν, τελειώνει και με στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης19 Ιουλίου 2023

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας του Αρη με τον Λορέν Μορόν για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων καθώς ο Ισπανός επιθετικός αποδεσμεύτηκε από την Μπέτις, όπως σημείωσε η ΠΑΕ Αρης και πλέον απομένει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Είναι μια εξέλιξη την οποία περιμένουν οι «κίτρινοι» εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα καθώς τόσο «βαστά», χρονικά, η συμφωνία τους με τον 29χρονο επιθετικό. Για την ακρίβεια, περίμεναν καρτερικά την αποδέσμευσή του από την Μπέτις και ειδικότερα την εύρεση των οικονομικών όρων για την έκδοση συμβιβαστικού διαζυγίου. Χθες, η ΠΑΕ Αρης έκανε γνωστό ότι επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία και πως απομένει να «τρέξουν» οι διαδικασίες για την άμεση άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και κυρίως να ενσωματωθεί στην ομάδα. 

Λίγο νωρίτερα, τα ισπανικά media επιβεβαίωσαν ότι… «ο Λορέν Μορόν δεν θα μπει στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή της Μπέτις για τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και σ’ αυτό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη». Λογικά, αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Αργά χθες το βράδυ αναμενόταν να φθάσει στη Θεσσαλονίκη – οικογενειακώς – ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον και το αργότερο μέχρι αύριο προβλέπεται να πράξει το ίδιο και ο Λορέν Μορόν.

«Εκλεισε» στόπερ!

Στο μεταξύ, ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Αρης συμφώνησε οριστικά με κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες και απομένει να πράξει το ίδιο και με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του. Για την ακρίβεια, μένει να φανεί αν θα τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού ή αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. 

Ουσιαστικά πρόκειται για την κίνηση με τη οποία θα ολοκληρωθούν οι (απολύτως απαραίτητες) μεταγραφικές κινήσεις, εκτός κι αν α) βρεθεί φόρμουλα για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Αντρε Γκρέι, αν και μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, για να ανοίξει (και οικονομικά) ο χώρος για έναν ακόμη φορ και β) αν προχωρήσει η περίπτωση επιθετικού χαφ από Πρωτάθλημα εγνωσμένης αξίας με τον οποίον ο Αρης είναι σε επαφή εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα. Δεν αποκλείεται όμως να αποτελούν προϋπόθεση για το τελευταίο οι διαδοχικές προκρίσεις της ομάδας στις προκριματικές φάσεις του Conference League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.