Φραντζντί Πιερό: Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του στην ΑΕΚ

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του Φραντζντί Πιερό για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του 29χρονου επιθετικού από την Μακάμπι Χάιφα;

Μετά από αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκαν, από κινήσεις που έγιναν και συζητήσεις, η ΑΕΚ κατέληξε στην απόφαση απόκτησης του Φραντζντί Πιερό από την Μακάμπι Χάιφα. Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με την Ισραηλινή ομάδα για τον 29χρονο φορ από την Αΐτη, ο οποίος θα έχει υπερδιπλάσιες οικονομικές απολαβές από αυτές που είχε μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν Ισραηλινά Μέσα η ΑΕΚ θα καταβάλει 2,5 εκ. ευρώ, ποσό που θα αυξηθεί ξεπερνώντας τα 3 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, στην Μακάμπι Χάιφα για τον Πιερό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την Ένωση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1 χρόνια) με ετήσιες απολαβές 800.000. Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή προβλέπονται και μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό αμοιβής του ξεπερνώντας το 1 εκ. ευρώ.

Όλα δείχνουν πως ο Φραντζντί Πιερό θα βρίσκεται μέχρι αύριο, Τρίτη (10/9) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του επίσημα, έπειτα να ενσωματωθεί με την ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.