Τότι: Σκέψεις επιστροφής στο ποδόσφαιρο-«Είμαι 48, αλλά παίζω...»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος23 Οκτωβρίου 2024

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Φραντσέσκο Τότι έβαζε τέλος επίσημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε μια άκρως συγκινητική μέρα για τον ίδιο και όλο τον οργανισμό της Ρόμα, απόφαση που πήρε, αν και δεν ήθελε, με την ώθηση των Τζιαλορόσι όπως έχει πει

Μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Capitano; «Είμαι 48 αλλά παίζω 20-30 λεπτά. Επικοινώνησαν ομάδες της Serie A, ίσως επιστρέψω» απάντησε ο ίδιος!

Ο Φραντσέσκο Τότι έγραψε μοναδική ιστορία με τη φανέλα της Ρόμα για 24 ολόκληρα, από το 1993 ως το 2017. Ήταν όμως το τέλος όντως πριν από 7,5 χρόνια; Το ίδιο αναρωτιέται και ο ίδιος, μιας και δεν έχει βγάλει από μέσα του τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, επαναλαμβάνοντας πως δεν ήταν δική του επιλογή!

Ο 48χρονος σήμερα εμβληματικός ηγέτης των Τζαλορόσι σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη Serie A, όχι ως προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, αλλά με σορτσάκι και το Νο10 στην πλάτη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο!

Όπως αποκάλυψε έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Serie A για να επιστρέψει στη δράση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί.

Πρόσφατα άλλωστε είχε πει ότι «με το σημερινό επίπεδο της Serie A θα μπορούσα άνετα να παίζω ακόμη».

Μιλώντας από την πόλη του, τη Ρώμη, ο Capitano παραδέχθηκε: «Ομάδες της Serie A επικοινώνησαν μαζί μου, παραδέχομαι ότι με έκαναν να το σκεφτώ λίγο, σαν τρέλα.

Είναι δύσκολο αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ. Υπάρχουν παίκτες που επέστρεψαν χρόνια μετά το τέλος της καριέρας τους.

Εξαρτάται και σε ποιο επίπεδο παίζεις, για να επιστρέψω στη Serie A θα πρέπει να προπονηθώ καλά, θα ήμουν έτοιμος σε 2-3 μήνες.

Η Λάτσιο; Δε θα το σκεφτόμουν καν. Είμαι 48 ετών αλλά παίζω ακόμη, 20-30 λεπτά. Αν ήταν να κάνω μια τρέλα θα την έκανα στην Ιταλία, όχι στο εξωτερικό».

Πάντως ο Τότι υπογράμμισε ουσιαστικά ότι δεν ήταν επιλογή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2017 και έχει μείνει μέσα του:

«Όταν γυρίζεις σελίδα δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Δεν ήταν δική μου επιλογή, ίσως για αυτό να έχει μείνει μέσα μου, γι’ αυτό έχει μείνει ανοιχτό αυτό το παράθυρο… Στην Ιταλία δεν υπάρχει κάποιο Νο10, ίσως να επιστρέψει ένα…».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.