Φράνκο Μασταντουόνο: Ποιο είναι το νέο 16χρονο «διαμάντι» της Ρεάλ

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Ο 16χρονος, Φράνκο Μασταντουόνο, έγινε πρόσφατα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ και τώρα δείχνει έτοιμος για το κοινό του  Σαντιάγκο Μπερναμπέου...

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτά  ακόμη ένα  νεαρό ταλέντο της Νότιας Αμερικής. Οι «Μαδριλένοι» έχουν αλλάξει  τη μεταγραφική τους πολιτική τα τελευταία χρόνια, απομακρύνοντας το παλιό μοντέλο των «γκαλάκτικος» και πλέον μαζεύουν πληθώρα νέων παικτών από την άλλη άκρη του κόσμου.

Και ο  Φράνκο Μασταντουόνο φαίνεται να είναι η τελευταία τους επιδρομή στην αμερικανική ήπειρο. Ο 16χρονος  επιθετικός μέσος πρωταγωνίστησε για τη Ρίβερ Πλέιτ φέτος και έγινε πρόσφατα ο νεότερος σκόρερ της στην ιστορία και τράβηξε τα βλέμματα με την ντρίμπλα και την ακαταμάχητη ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια. 

Τον Αύγουστο του 2023, ο Αργεντινός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Ρίβερ, με ρήτρα αποδέσμευσης 45 εκατομμυρίων ευρώ η οποία, ήταν σοκαριστικά υψηλή για έναν παίκτη μόλις 16 ετών, που είχε δεν έχει κάνει ακόμη εμφάνιση στην πρώτη ομάδα.

Από τα πολλά χαρακτηριστικά, που τον διακρίνουν, σύμφωνα με όσα καταγράφουν μέσα της Αργεντινής, είναι ότι είναι ντριμπλέρ, με γρήγορα πόδια, που μπορεί να κινηθεί σε μικρούς χώρους και έχοντας... δολοφονική πάσα που τρυπάει της αντίπαλες άμυνες.

Σιγά-σιγά η Ρεάλ δημιουργεί ομάδα νέων αστέρων, ώστε να παραμείνουν στο Μπερναμπέου για πολλά χρόνια...


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.