Φράνκε και Χαντς, οι πυλώνες της τετράδας

Στέλιος Παρθενάκης12 Απριλίου 2023

Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του ΠΑΟΚ δεν θα πίστευε ό,τι θα καταλήξει στην 4η θέση με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ προσπάθησε να χτίσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ με φιλοδοξία και οικονομικό ταβάνι. Όλοι οι παίκτες όμως φαίνεται να είδαν την παρουσία σαν ευκαιρία και για τον λόγο αυτό ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην 4η θέση με μια αντεπίθεση διαρκείας.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι (αγωνιστικά) τυχαίο. Ο Δικέφαλος οφείλει πολλά στο δίδυμο των Γιανίκ Φράνκε και Τζέιλεν Χαντς. Με μια πολύ μεστή και σταθερή απόδοση, αποδείχθηκαν οι ηγέτες του ΠΑΟΚ σε καθοριστικά ματς. Ο Φράνκε είχε 16.3 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Χαντς μέτρησε 16,4 και 4 ριμπάουντ, προσφέροντας όμως και ηγετικές υπηρεσίες, όταν «έκαιγε η μπάλα» σε Ελλάδα και Ευρώπη.Ο Δικέφαλος οφείλει πολλά στη σταθερότητά τους, μιας και πολλές φορές κάλυψαν και την ανυπαρξία του Ράιλι.

Σίγουρα, Λυκογιάννης και Τακιανός πήραν πολλά συνολικά από τους δυο, μιας και αποδείχθηκαν βέλτιστες επιλογές.

Δε θα είναι καθόλου εύκολο να μείνουν την επόμενη χρονιά στο «Παλατάκι», αλλά και οι ίδιοι νιώθουν καλά στη Θεσσαλονίκη.

Εν κατακλείδι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως επέλεξε πολύ σωστά το προηγούμενο καλοκαίρι και το επιστέγασμα ήταν η κατάκτηση της 4ης θέσης, χωρίς να συνυπολογίζονται Κύπελλο Ελλάδας και BCL.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.