Φραγκούλης Φράγκος: «Θα πρέπει να ταυτιστεί ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή για να έρθουν παίκτες ποιότητας»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φραγκούλης Φράγκος, με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας και στενό φίλο της οικογένειας Σαββίδη να μιλάει για τις εξελίξεις στον Δικέφαλο και τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων υποδομής και της πρώτης ομάδας

Αρχικά ανέφερε: «Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε σε αυτόν που εκπροσωπεί τον Ιβάν Σαββίδη, τον κύριο Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος μέσα από την τοποθέτηση του εκφράζει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. Για να πει αυτά, σημαίνει ότι έχει την άδεια του Ιβάν Σαββίδη, αλλά για να πειστώ θέλω να δω αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι μεταγραφές, αλλά θα έπρεπε να γίνουν πιο σύντομα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ταυτιστεί ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή για να έρθουν παίκτες ποιότητας στην ομάδα. Επίσης, με τέτοια τμήματα υποδομής δεν γίνεται να μην κάνουμε ότι κάνουν οι ομάδες του εξωτερικού, που δίνουν φιλικά παιχνίδια η πρώτη με τη δεύτερη και κάνουν τις ίδιες ώρες προπόνηση. Είδα τον αγώνα της Κ17 , σε μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου επί 120 αγωνιστικά λεπτά και δεν πρέπει να απαξιώνονται τα ελληνόπουλα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σύνδεση με τα τμήματα υποδομών, μακάρι να γίνει τώρα που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας ο Στέλιος Μαλεζάς».

Ενώ υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και μία και δύο και τρεις μεταγραφές. Ο Μάκης Γκαγκάτσης που δεν έχει άποψη για τα μεταγραφικά είπε από την πρώτη στιγμή ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα μετά τον τελικό, τότε δεν το είπε ούτε ο προπονητής ούτε ο τεχνικός διευθυντής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.