Φραγκούλης Φράγκος για Κωνσταντέλια: «Η παραμονή του θα δώσει άλλον τόνο στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Ο Φράγκος Φραγκούλης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και έδωσε διευκρινίσεις για τον ντόρο που προκλήθηκε με τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης που χρησιμοποίησε το όνομά του για να παραπλανήσει τον κόσμο

Παράλληλα, ο Στρατηγός μίλησε και για την ανατροπή στην υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια που παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ παρά την εξαιρετική πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον 21χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό του ''Δικεφάλου του Βορρά''. 

''Ο συγκεκριμένος υποψήφιος πήγε και έβαλε σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης και η συγκεκριμένη κίνησή του είχε σκοπό να παραπλανήσει τον κόσμο. Το είχα αντιληφθεί και στις προηγούμενες εκλογές και μάλιστα είχα βγει δημόσια να εξηγήσω στον κόσμο ότι δεν ήμουν εγώ. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει χθες και δεχόμουν συνεχώς συγχαρητήρια για την εκλογή μου, αλλά τους είπα ότι δεν ήμουν εγώ. Μάλιστα, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από διάσημο τραγουδιστή ΠΑΟΚτσή και όταν του είπα πως δεν ήμουν υποψήφιος, ανακουφίστηκε''.

Για την παραμονή του Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ:

''Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά παιδιά του ΠΑΟΚ. Τους παρακολουθώ και θέλω να έχουν εξέλιξη και συνέχεια στην ομάδα. Ο Κωνσταντέλιας από τα 12 του είναι εδώ και να ναι καλά ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που τον ανακάλυψε και τον έφερε στην Τούμπα. Ο Ντέλιας παρότι είχε χτυπημένο πόδι έκανε μία φανταστική ενέργεια και ο ΠΑΟΚ λυτρώθηκε με το σουτ του Τάισον και κατέκτησε το Πρωτάθλημα μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σε όλα τα γήπεδα ο κόσμος χειροκροτεί τον Κωνσταντέλια. Η παραμονή του στον ΠΑΟΚ θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και θα δώσει άλλο τόνο στην ομάδα που πλέον έχει στόχο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για να αλλάξει επίπεδο. Μακάρι να γίνουν υλοποιήσιμα και αυτά που είπε ο Ιβάν Σαββίδης με τη Νέα Τούμπα και το προπονητικό κέντρο. Όσον αφορά τον Μάκη Γκαγκάτση, είναι μία αλλαγή στην ΕΠΟ που χρειαζόμασταν''. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.