Φράγκος: «Να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε αγώνα»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

 Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας φτάσει τους 14 βαθμούς και την 5η θέση. Η ομάδα της κεντρικής Μακεδονίας την 9η αγωνιστική θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ενας από τους διακριθέντες του Κεραυνού είναι ο Βασίλης Φράγκος. Ο 22χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του, για τη φετινή πορεία, τον 1ο όμιλο αλλά και τη συνέχεια, τόνισε: 

«Η ομάδα θα μπορούσε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα αλλά κοιτάμε μπροστά δεν μπορούμε να επέμβουμε στο παρελθόν, μόνο στο μέλλον. Ο 1ος όμιλος είναι πολύ απαιτητικός και έρχονται δύσκολα ματς στη συνέχεια. Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά έχοντας 4 ασίστ σε 6 αγώνες. Ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια και καλύτερη έχοντας και στο ενεργητικό μου και τέρματα, για να γίνω όσο δυνατόν πιο ωφέλιμος για την ομάδα μου». Τι στόχο έθεσε φέτος ο Κεραυνός; Γρήγορη παραμονή; 

«Ο στόχος είναι να παίρνουμε το καλύτερο βαθμολογικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα, εν συνέχεια μια γρήγορη παραμονή και εάν επιτευχθεί αυτό όσο δυνατόν πιο γρήγορα να κοιτάξουμε για ακόμα μεγαλύτερο στόχο». 

*Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου παίρνει και μέρος στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, εκεί όπου προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου καθώς κέρδισε εκτός έδρας με 2-8 τον ΑΣ Σεβαστειανών και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Ο Φράγκος είχε δύο ασίστ και δύο γκολ στον αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.