Φουριόζος ο Αλί Σαμάτα, ετοιμάζεται για το Ισραήλ

Γιώργος Καστάνης22 Ιουλίου 2023

Η απόκτηση του 30χρονου Τανζανού επιθετικού Αλί Σαμάτα από τον ΠΑΟΚ, παρότι επιτεύχθηκε με χρονική καθυστέρηση, έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον προπονητή του Δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου θέλει να έχει ικανούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Προχθές ο Σαμάτα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και είχε την γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο φωτογραφικό ρεπορτάζ που σας παραθέτουμε, υποδέχθηκε με θέρμη τον Σαμάτα

Θέλησε από την πρώτη στιγμή να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Θέλησε να του μεταδώσει τα βασικά “θέλω” της φιλοσοφίας του για να μπορέσει να τον βάλει άμεσα στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Σαμάτα από την πλευρά του, δείχνει φουριόζος. Έτοιμος για δράση. Αποφασισμένος να προσφέρει. Πρακτικά, αυτή την στιγμή, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει ως βασικός στην ενδεκάδα στην πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας με αντίπαλο την Μπεϊτάρ

Όμως η στόχευση που έχει γίνει, είναι προκειμένου να παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση στον αγώνα της 3ης Αυγούστου στο Ισραήλ. Σε εκείνο το παιχνίδι, θα είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή του Δικεφάλου προκειμένου να έχει στην διάθεσή του τον βασικό επιθετικό. Ήδη στο ρόστερ βρίσκονται οι Μπράντον Τόμας και Στέφανος Τζίμας για την θέση στην κορυφή της επίθεσης. Με την προσθήκη και του Σαμάτα, ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη θέση ενισχύεται σημαντικά.

Από τις αντιδράσεις του Σαμάτα με τον Λουτσέσκου και τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ξεκάθαρο: Πρόκειται για έναν επαγγελματία, που θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, στην επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Θυμίζουμε πως ο Σαμάτα υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο πάθος του Τανζανού επιθετικού και δικαιολογημένα. Από την πλευρά του ο Σαμάτα είναι έτοιμος για δράση, κυρίως για να βοηθήσει την ομάδα στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στο Ισραήλ. Εφόσον τα καταφέρει, θα είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να τον αξιοποιήσει με το “καλημέρα” αυτής της συνεργασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.